ASN Bank - Voor de wereld van morgen
Geef je geld het vermogen om iets goeds te doen

ASN Creditcard

ASN - Geld lenen kost Geld


Vraag online een ASN Creditcard aan

  • Actie: het eerste jaar 50% korting
  • Veilig en makkelijk betalen in binnenland, buitenland en online
  • Ook zonder ASN Bankrekening aan te vragen
  • Kosten: maar € 20 per jaar* Zie actievoorwaarden.

ASN Creditcard: een duurzame creditcard

Door een ASN Creditcard aan te vragen verzeker je jezelf niet alleen van wereldwijd betaalgemak. Je draagt ook bij aan de projecten waarvoor ASN Bank zich sterk maakt. Iedere keer dat je de ASN Creditcard gebruikt, doneren wij een bedrag aan onze duurzame projecten. Dat kost je niets extra. Bovendien is de kaart pvc-vrij en daarom minder schadelijk voor het milieu. De ASN Creditcard is dus in alle opzichten een duurzame creditcard.

Een ASN Creditcard: de voordelen

  • Mogelijkheid om je uitgaven gespreid terug te betalen.
  • De ASN Creditcard is een Visa-creditcard.
  • 180 dagen Aankoopverzekering , 24/7 Fraudepreventie en Aanvullende Reisverzekeringen.
  • Je betaalt met een duurzame creditcard en dus met een goed gevoel.

ASN Creditcard aanvragen: veilig en makkelijk

Veilig en makkelijk betalen in binnenland, buitenland en online doe je met de ASN Creditcard. Je kunt je ASN Creditcard aan je ASN Bankrekening koppelen. Maar je kunt hem ook los aanvragen en koppelen aan een andere bankrekening. Als je nu een ASN Creditcard aanvraagt, krijg je 50% korting op de jaarlijkse kosten van de creditcard in het eerste jaar! De jaarlijkse kosten zijn € 20 per jaar.

Mijn ICS

De ASN Creditcard is een Visa Card van International Card Services (ICS), de specialist en marktleider in creditcards. Met 'Mijn ICS' kun je alle zaken voor je creditcard online snel en veilig regelen in binnen- en buitenland. Vanaf de computer of met de app.

Gespreid betalen

Je ontvangt elke maand een overzicht met het bedrag dat je nog hebt openstaan op je creditcard. Dit bedrag moet je binnen drie weken terugbetalen. Komt het niet gelegen om dat bedrag in één keer terug te betalen? Maak dan gebruik van de Gespreid Betalen Faciliteit. Hiermee bepaal je zelf of je het bedrag in één keer of in termijnen voldoet. Bij gespreid betalen betaal je rente.

Veilig en verzekerd

Betalen met ASN Creditcard

Bijna alle aankopen die je doet met je ASN Creditcard zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En wanneer je een reis boekt met je ASN Creditcard, ben je wereldwijd verzekerd voor reisongevallen, hulpverlening, vluchtvertraging en bagagevertraging. Bovendien zorgen de Aflevergarantie en 24/7 Fraudepreventie ervoor dat je veilig met je ASN Creditcard kunt betalen. Met je ASN Creditcard ga je dus verzekerd op reis en doe je zorgeloos aankopen. Online en in de winkel.

Kosten ASN Creditcard
ASN Creditcard € 20 per jaar
Eerste 6 maanden gratis*
Extra ASN Creditcard € 20 per jaar
Eerste 6 maanden gratis*

* Zie actievoorwaarden.Kosten betalen met je ASN Creditcard
Betalen binnen en buiten de EU met vreemd geld 2% koersopslag
Betalen in het buitenland in euro’s € 0,00
Betalen in Nederland € 0,00Kosten geld opnemen met je ASN Creditcard
Geld opnemen in Nederland via een geldautomaat 4% van het opgenomen bedrag*
Euro’s opnemen in het buitenland 4% van het opgenomen bedrag*
Vreemd geld opnemen in het buitenland 4% van het opgenomen bedrag*

* Heb je een positief saldo en wordt de opname helemaal uit een positief saldo gedaan, dan betaal je 1% van het opgenomen bedrag, met een maximum van € 1,50. Als je meer dan het positieve saldo opneemt, dan betaal je 4% over het bedrag dat je meer opneemt.

Voorwaarden ASN Creditcard aangepast per 1 mei 2017
Per 1 mei 2017 wijzigt ICS de voorwaarden van zijn creditcards, waaronder de ASN Creditcard. De reden: volgens de wet moet ICS zijn klanten beschermen tegen financiële problemen door gebruik van de kaart. Daarvoor heeft ICS informatie nodig over (veranderingen in) je persoonlijke en financiële situatie. Deze informatie moet je aan ICS doorgeven als je de kaart aanvraagt. En ook als je de kaart al hebt en je situatie verandert. Daarnaast kan ICS kosten in rekening brengen voor een vervangende creditcard na verlies of beschadiging; ze laten de eventuele kosten van te voren weten.

Lees de voorwaarden in de pdf-bestanden:


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap