Aanvullende reisverzekering met je ASN Creditcard

Als je met je ASN Creditcard een reis betaalt, ben je wereldwijd verzekerd voor vluchtvertraging, bagagevertraging, hulpverlening en reisongevallen. Let op: deze Aanvullende Reisverzekering vervangt niet je standaard reisverzekering. Zorg er daarom altijd voor dat je goed verzekerd op reis gaat.

Reisongevallenverzekering

Boek je een reis met je ASN Creditcard, dan ben je als kaarthouder verzekerd van een vergoeding van een ongeval bij een reis met openbaar vervoer per boot, bus, trein of vliegtuig. De uitkering bij een ongeval op reis is maximaal € 42.750 bij blijvende invaliditeit, tot maximaal € 149.675 als de graad van blijvende invaliditeit hoger is dan 25%.

Hulpverleningsverzekering

Heb je een reis geboekt met je ASN Creditcard en heb je hulpverlening nodig? Dan ben je tijdens je reis 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van hulp bij repatriëring en vergoeding van medicijnen.

Vluchtvertragingsverzekering

Wanneer je een vlucht boekt met je ASN Creditcard krijg je een vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 150 per persoon, zodra je vlucht meer dan 4 uur is vertraagd (chartervluchten meer dan 8 uur).

Bagagevertragingsverzekering

Is je bagage niet aangekomen op je bestemming? Geen paniek! Als je de vliegreis hebt geboekt met je ASN Creditcard heb je recht op een vergoeding van extra kosten. Deze vergoeding is maximaal € 1.000 per gebeurtenis (maximaal € 125 per dag), bij een vertraging van meer dan 8 uur.

Heb je vragen?

Bekijk voor meer informatie de Voorwaarden Aanvullende Reisverzekeringen (pdf) of neem contact op met de ICS Servicedesk, telefoonnummer 020 - 6600600.

,
waarmee kunnen we je helpen?