Maartje Maas - Community builder


Stimuleren van duurzaam ondernemerschap

Het platform Voor de Wereld van Morgen helpt startende duurzame ondernemingen groeien en inspireert consumenten. Met plezier vertelt Maartje de ins en outs van het ondernemen - en hoe aanstekelijk en leuk duurzaam ondernemen eigenlijk is.Wie is Maartje

Maartje Maas is een ware community builder. Als jonge ondernemer was Maartje al bewust van het belang van duurzaam ondernemen. Zo was ze tijdens haar studie Bedrijfskunde oprichter van ‘Little Green Dress’, dat kledingruilfeesten organiseerde. Met haar collega’s heeft zij Voor de Wereld van Morgen op de kaart gezet, een uniek platform van ASN Bank waar honderden duurzame ondernemingen bij zijn aangesloten. Voor de Wereld van Morgen is een unieke community die startende duurzame ondernemers helpt groeien en inspirerende artikelen biedt over duurzame initiatieven. Het platform groeit hard, mede door Maartje’s strategische inzet van middelen en mensen.

Voor wie?

Maartje deelt als specialist in het bouwen van communities, het produceren van aansprekende content en duurzaam ondernemerschap, haar inzichten met de rest van Nederland. Met advies, publiciteit en coaching helpt ze de aangesloten leden van Voor de Wereld van Morgen. Deze ervaring deelt ze ook op podia, in de media en tafelgesprekken.

Misschien ken je Maartje van:

  Maartje is beschikbaar voor:

  • Lezingen
  • Paneldiscussies
  • Interviews (ook samen met duurzame ondernemers uit de community)
  • Coaching & advies duurzaam ondernemen
  • Rol als jurylid gericht op duurzame projecten

   Wil je in contact komen met Maartje?

   Neem dan contact op met een van onze communicatieadviseurs: Sanne Stadler of Britt Enthoven.

   Download hier de pdf

   ,
   waarmee kunnen we je helpen?