Jonna Tjapkes - Duurzaamheidsadviseur


Hoe praten wel degelijk helpt

“Als ASN Bank het kan, kan jij het ook”. Jonna deelt de aanpak en de strategieën van ASN Bank om duurzame vooruitgang te realiseren en inspireert zo om ook jouw bedrijf duurzame stappen te laten zetten.Wie is Jonna

Jong, gedreven en kundig. Dat is Jonna Tjapkes. Niet voor niets stond ze in de ‘Duurzame Jonge 100’ van 2019! Jonna is specialist op het gebied van engagement, met o.a. de farmaceutische sector. Ingewikkelde vraagstukken, zoals ethische gezondheidszorg, weet ze helder uit te leggen. Ze beweegt grote bedrijven een duurzamere richting op, door op aandeelhoudersvergaderingen vragen te stellen en bedrijven door te lichten. Ook is ze bij ASN Bank dé specialist op het gebied van plastic. Jonna laat zien hoe een bank een positieve rol kan spelen bij zulke gevoelige dossiers.

Voor wie?

Welke analyses zijn bruikbaar? Hoe bepaal je de juiste, toekomstbestendige strategie? En hoe neem je de rest van je werknemers mee in een nieuwe duurzame aanpak? Jonna vertelt hoe zij de uitdagingen van aandeelhouders en anderen helpt te overwinnen.

Misschien ken je Jonna van:

   Jonna is beschikbaar voor:

   • Lezingen
   • Paneldiscussies
   • Interviews

   Wil je in contact komen met Jonna?

   Neem dan contact op met een van onze communicatieadviseurs: Sanne Stadler of Britt Enthoven.

   Download hier de pdf

   ,
   waarmee kunnen we je helpen?