ASN Bank Wereldprijs

In 2021 vond de laatste editie van de ASN Bank Wereldprijs plaats. De afgelopen 15 jaar hielpen we, met onze jaarlijkse competitie voor duurzame startups, honderden ondernemers aan een vliegende start en succesvolle groei. We zijn trots op de pioniers die deelnamen aan deze competitie. Duurzame ondernemers die het lef hebben om te ondernemen en die met hun producten, diensten en slimme ideeën duurzame verandering brengen.

Duurzame ondernemers in de schijnwerpers zetten blijven we doen. Bijvoorbeeld via ons inspiratieplatform VanafHier, maar ook door duurzame oplossingen en ideeën bekend te maken bij onze klanten. Daarnaast denken we na over een nieuwe manier om mensen die duurzame verandering teweeg brengen een kickstart te geven.

Een terugblik

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Eerdere winnaars van de ASN Bank Wereldprijs

Orbisk

Winnaar 2021

Economische aantrekkelijk maken van voedselafval-reductie, door inzetten van vooruitstrevende technologie geschikt voor dagelijks gebruik!

Lees meer

DeWarmte

Winaar 2020

DeWarmte staat voor circulaire warmte in iedere woning. Warmteverlies via het riool is het laatste warmtelek van een woning waar nog geen oplossing voor bestaat. Door deze warmte opnieuw te gebruiken, gewoon in de woning, ontstaat er een circulaire warmtevoorziening.

Lees meer

Wilder Land

Winnaar 2019

Wilder Land maakt kruidenthee die Nederlandse biodiversiteit herstelt.

Lees meer

Fairf

Winnaar 2018

De verfmarkt is opgedroogd, tijd voor wat nieuws! Een jong duurzaam & kleurrijk verfmerk uit Nederland.

Lees meer

Sustainer

Winnaar 2015

Sustainer.home is een bouwsysteem voor modulaire woningbouw in hout. Ze helpen ontwikkelaars, aannemers, architecten en producenten te versnellen in de transitie naar schaalbaar en betaalbaar duurzaam bouwen.

Yoni

Winnaar 2014

Yoni is het eerste duurzame tampon en maandverbandmerk in Nederland met de duidelijke missie: het verkrijgbaar maken van biologisch katoenen tampons, inlegkruisjes en maandverband via gangbare verkoopkanalen.

Partners

Wij werken samen met andere organisaties om onze doelen op het gebied van mens, natuur en klimaat te bereiken.

Lees meer

Organisatie

Onze missie en onze visie. Waarom doen we wat we doen?

Lees meer

Vanaf Hier

Wil je een beetje duurzamer leven maar weet je niet hoe? Op ons duurzame platform vind je meer info.

Lees meer