De Volksbank N.V.

Aandeelhouder

ASN Bank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. is gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 16062338.

Duurzame missie

ASN Bank werkt op diverse terreinen samen met onderdelen van de Volksbank N.V. Daardoor kan de organisatie van ASN Bank zelf relatief klein en overzichtelijk blijven. Zo kunnen we ons volledig focussen op onze duurzame missie.

4 merken

Tot de Volksbank N.V. behoren de volgende 4 merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Zij delen dezelfde uitgangspunten en gemeenschappelijke waarden. De kern daarvan is: bankieren met de menselijke maat. Wil je meer weten over de Volksbank en haar missie en visie? Kijk dan op de website van de Volksbank.

Vergunning en toezicht

De Volksbank N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank N.V. om bancaire activiteiten te verrichten. De Volksbank N.V. is bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerd in de hoedanigheid van aanbieder, bemiddelaar en adviseur onder nummer 12000085.

Depositogarantiestelsel

Op tegoeden van klanten bij ASN Bank is het wettelijke depositogarantiestelsel van toepassing. Het depositogarantiestelsel garandeert dat particulieren en de meeste ondernemingen hun tegoeden tot € 100.000 per persoon terugkrijgen als een bank in ernstige problemen raakt. Uitgesloten van dekking onder het depositogarantiestelsel zijn financiële ondernemingen en overheden. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat je hebt ondergebracht bij ASN Bank, SNS, RegioBank en BLG Wonen bij elkaar opgeteld. Lees meer over het depositogarantiestelsel of raadpleeg de website van De Nederlandsche Bank.

Zonder bonus

De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen. Lees meer over het beloningsbeleid.

Lees meer

Historie

ASN Bank bestaat al sinds 1960. Een overzicht wat er in ruim een halve eeuw is gebeurd.

Lees meer

Vacatures

Wil je werken bij de grootste duurzame bank in Nederland? Bekijk de actuele vacatures.

Lees meer

, waarmee kunnen we je helpen?