Vacatures ASN Bank

Bij ASN Bank zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij ook werken bij een duurzame bank? Neem dan hieronder een kijkje. En misschien staat jouw perfecte duurzame baan er wel tussen!

Werken bij ASN Bank

We hebben op dit moment verschillende vacatures open staan. We zijn op zoek naar:

Online marketeer duurzaam bankieren

Ben jij een online marketeer die energie krijgt van SEO, CRO en succesvolle datagedreven online campagnes voor onze duurzame producten? En heb je een klik met de duurzame missie van ASN Bank? Dan hebben we mogelijk een interessante functie voor je. Bekijk de vacature.

Junior online marketeer duurzaam bankieren ASN Bank

Wil jij jezelf graag ontwikkelen tot online marketeer en meewerken aan succesvolle datagedreven online campagnes voor onze duurzame producten? En heb je een klik met de duurzame missie van ASN Bank? Dan hebben we mogelijk een interessante functie voor je. Bekijk de vacature.

Marketeer duurzame betaal- en spaarproducten ASN Bank

Verplaats jij je moeiteloos in onze klanten? En barst je van de ideeën om in te spelen op klant- en marktsignalen? Bij ASN Bank zijn we op zoek naar een marketeer op het gebied van betaal- en spaarproducten. Bekijk de vacature.

CRM marketeer

Ben jij de ervaren marketingcommunicatie specialist die energie krijgt van een optimale inzet van onze kanalen om daarmee de klantrelatie en -activatie te verbeteren? Kun jij de creatieve vertaling maken van (inzicht uit) data naar concrete en uitvoerbare plannen, acties en aansprekende communicatiemiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature

Junior CRM Marketeer

Wil jij jezelf verder ontwikkelen tot een ervaren online marketingcommunicatie specialist en denk jij graag mee over een optimale inzet van onze kanalen om daarmee de klantrelatie en -activatie te verbeteren? Kun jij de creatieve vertaling maken van (inzicht uit) data naar concrete en uitvoerbare plannen, acties en aansprekende communicatiemiddelen? En heb je een klik met de duurzame missie van ASN Bank? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature.

Product developer duurzame proposities

Als product developer duurzame proposities help je om de groeistrategie van ASN Bank te realiseren. Dit doe je door de aanwezige duurzame kennis om te zetten in nieuwe duurzame proposities. Bekijk de vacature.

Marketeer duurzaam wonen

Zie jij een uitdaging in het verduurzamen van onze woningmarkt? Verplaats jij je moeiteloos in onze klanten? En barst je van de ideeën om in te spelen op marktsignalen? Bij ASN Bank zijn we op zoek naar een marketeer duurzaam wonen. Bekijk de vacature.

‘Met je werk een positieve bijdrage leveren aan de wereld, geeft een ontzettend fijn gevoel. Dat samen kunnen doen met fijne collega's maakt werken bij ASN Bank echt een feestje.’
Milou Posthumus - senior communicatieadviseur

Werken bij ASN Impact Investors

ASN Impact Investors is in 1993 opgericht en is de beheerder van de ASN Beleggingsfondsen. We zijn op zoek naar:

Senior Projectleider ASN Impact Investors

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame missie van ASN Impact Investors? Word jij enthousiast van om nieuwe duurzame beleggingsproducten te lanceren, verbetertrajecten te begeleiden of automatiseringsprojecten te implementeren? Dan horen wij heel graag van jou! Bekijk de vacature.

Senior Fiscalist

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame missie van ASN Impact Investors? Heb jij een fiscale achtergrond en heb jij ervaring bij een UCITS en/of AIFM beheerder? Als sr. Fiscalist vervul je een belangrijke rol om de ASN Impact Investors (beheerder van verschillende fiscale beleggingsinstellingen) te laten voldoen aan wet & regelgeving. Bekijk de vacature.

Risico analist ASN Impact Investors

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame missie van ASN Impact Investors? Heb jij een financiële achtergrond en ben jij analytisch sterk? Wil jij met jouw werk impact maken? Als risico analist bij het leukste risicomanagement team, vervul je een belangrijke rol in de risicobeheersing van onze beleggingsfondsen. Bekijk de vacature.

Product Owner Datawarehouse

Als Product Owner Datawarehouse bewaak en verbeter je het datawarehouse (DWH) die we momenteel aan het ontwikkelen zijn met een externe partij. Bekijk de vacature Product Owner Datawarehouse

De missie van ASN Bank

  Samen vervullen we bij ASN Bank onze missie: de duurzaamheid van de samenleving bevorderen. En samen bieden we onze klanten een prima dienstverlening. We vragen van onze medewerkers dan ook zowel vakbekwaamheid als hart voor onze klanten. En natuurlijk affiniteit met onze duurzame idealen.

  ASN Bank is onderdeel van de Volksbank

  De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS Bank de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

  Medewerkers en directie

  De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen.

  Lees meer

  Nieuws en pers

  Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

  Lees meer

  Historie

  ASN Bank bestaat al sinds 1960. Hoe heeft zij zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld?

  Lees meer