Vacatures ASN Bank

Bij ASN Bank zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij ook werken bij een duurzame bank? Neem dan hieronder een kijkje. En misschien staat jouw perfecte duurzame baan er wel tussen!

Werken bij ASN Bank

We hebben op dit moment verschillende vacatures open staan. We zijn op zoek naar:

Omnichannel marketingcommunicatie specialist

Ben jij de ervaren marketingcommunicatie specialist die energie krijgt van een optimale inzet van onze kanalen om daarmee de klantrelatie en -activatie te verbeteren? Kun jij de creatieve vertaling maken van (inzicht uit) data naar concrete en uitvoerbare plannen, acties en aansprekende communicatiemiddelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature

Online marketeer

Ben jij een ervaren online marketeer die energie krijgt van SEO, CRO, succesvolle datagedreven online campagnes en het schrijven van content voor onze duurzame producten? Dan hebben we mogelijk een interessante baan voor je. Bekijk de vacature

Product developer duurzame proposities

Als product developer duurzame proposities help je om de groeistrategie van ASN Bank te realiseren. Dit doe je door de aanwezige duurzame kennis om te zetten in nieuwe duurzame proposities. Bekijk de vacature.

Marketeer duurzaam betalen en sparen

Als marketeer duurzaam betalen en sparen werk je hard aan het succesvol ontwikkelen en ‘vermarkten’ van producten en diensten van ASN Bank. Dit doe je op basis van klantinzichten zodat het aanbod zoveel mogelijk aansluit bij de wensen van onze klanten. Bekijk de vacature.

‘Ik mag iedere dag ondernemers met slimme ideeën die de wereld een beetje mooier maken, verder helpen. Bijvoorbeeld door publiciteit, kennis en netwerk. Zo dragen we samen bij aan duurzame vooruitgang.’
Milou Posthumus - communitymanager Voor de Wereld van Morgen

Werken bij ASN Impact Investors

ASN Impact Investors is in 1993 opgericht en is de beheerder van de ASN Beleggingsfondsen. We zijn op zoek naar:

Impact data-analist

Als Impact data-analist bij ASN Impact Investors ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en duiden van duurzame beleggingsdata en indicatoren.

Bekijk de vacature Impact data-analist

De missie van ASN Bank

  Samen vervullen we bij ASN Bank onze missie: de duurzaamheid van de samenleving bevorderen. En samen bieden we onze klanten een prima dienstverlening. We vragen van onze medewerkers dan ook zowel vakbekwaamheid als hart voor onze klanten. En natuurlijk affiniteit met onze duurzame idealen.

  ASN Bank is onderdeel van de Volksbank

  De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS Bank de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

  Medewerkers en directie

  De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen.

  Lees meer

  Nieuws en pers

  Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

  Lees meer

  Historie

  ASN Bank bestaat al sinds 1960. Hoe heeft zij zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld?

  Lees meer