Vacatures ASN Bank

Wil je graag bij ons komen werken? Op deze pagina plaatsen we alle vacatures die er bij ASN Bank zijn.
'Ik mag iedere dag ondernemers met slimme idee├źn die de wereld een beetje mooier maken, verder helpen. Bijvoorbeeld door publiciteit, kennis en netwerk. Zo dragen we samen bij aan duurzame vooruitgang.'
Milou Posthumus - communitymanager Voor de Wereld van Morgen

Samen vervullen we bij ASN Bank onze missie: de duurzaamheid van de samenleving bevorderen. En samen bieden we onze klanten een prima dienstverlening. We vragen van onze medewerkers dan ook zowel vakbekwaamheid als hart voor onze klanten. En natuurlijk affiniteit met onze duurzame idealen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Het personeelsbeleid van ASN Bank is gebaseerd op dat van de Volksbank N.V. (voorheen SNS Bank N.V.). De cao van SNS Bank N.V., die goede, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft, geldt ook voor onze bank.

In ons personeelsbeleid gaan we ervan uit dat medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor het werk en voor elkaar. We zijn gelijkwaardig aan elkaar en we handelen zorgvuldig. Je leidinggevende besteedt veel aandacht aan gesprekken over je functioneren en de stappen die je wilt maken bij ASN Bank. We bieden ook veel mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen.

Medewerkers en directie

De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen.

Lees meer

Nieuws en pers

Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

Lees meer

Historie

ASN Bank bestaat al sinds 1960. Hoe heeft zij zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld?

Lees meer