Vacatures ASN Bank

Bij ASN Bank zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij ook werken bij een duurzame bank? Neem dan hieronder een kijkje. En misschien staat jouw perfecte duurzame baan er wel tussen!

Werken bij ASN Bank

We hebben op dit moment verschillende vacatures open staan. We zijn op zoek naar:

Procesmanager customer journey ASN Bank

Doorgrond en optimaliseer jij graag klantprocessen samen met collega’s? Als procesmanager customer journey bij ASN Bank in Den Haag draag je als voortrekker bij aan de verdere professionalisering van de grootste duurzame bank in Nederland. Bekijk de vacature.

Medior communicatieadviseur duurzaamheid ASN Bank

We zoeken een inspirerende medior communicatieadviseur. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie over de missie, de opinie en de activiteiten van ASN Bank. Je brengt de duurzaamheidsmissie van de bank onder de aandacht van (potentiële) klanten, maatschappelijke organisaties, journalisten, collega’s, experts en andere belanghebbenden. Bekijk de vacature.

Product Owner duurzaam bankieren

Heb jij een hart voor duurzaamheid en houd je van commerciële uitdagingen? We zoeken een collega die hier als product owner van de klantreizen duurzame bankproducten een bijdrage aan gaat leveren. Bekijk de vacature.

Creatieve online contentspecialist

Ben jij een maatschappelijk gedreven contentmaker? Zie je social media als een middel om met mensen in contact te komen, voor goede ideeën en om nieuws te volgen? Wil je verder bouwen aan de grootste duurzame bank van Nederland? Dan komen we graag in contact met jou. Bekijk de vacature.

Marketeer duurzaam ondernemen ASN Bank

Zie jij een uitdaging in het helpen van ondernemers om duurzamer te worden in hun ondernemerschap? Verplaats jij je moeiteloos in onze klanten en ben je gewend om vanuit marktsignalen proposities te ontwikkelen voor de zakelijke markt? Bij ASN Bank zijn we op zoek naar een markteer duurzaam ondernemen. Bekijk de vacature.

Online channel marketeer

Elke dag gebruiken duizenden klanten de app en onze website om hun bankzaken te doen. Krijg jij energie uit het verbeteren van deze belangrijke bankkanalen? En voel jij je goed bij de missie van ASN Bank om duurzaamheid dichterbij te brengen? Dan komen we graag met jou in contact. Bekijk de vacature.

Commercieel ondersteuner ASN Duurzame Financieringen

Ben jij iemand die het fijn vindt om in een ondersteunde rol met de financiering van duurzame projecten bezig te zijn? Neem je graag het voortouw in het werken in teamverband? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken voor de vrije stoel op de afdeling Duurzame Financieringen bij ASN Bank. Bekijk de vacature.

Risk Manager Duurzame Projectfinancieringen

Houd jij van afwisseling in je werk? Ben je analytisch sterk en heb je een passie voor het analyseren van (krediet)risico’s? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken voor de vrije stoel op de afdeling Duurzame Financieringen bij ASN Bank. Bekijk de vacature.

Redactiestage ASN Bank

Houd jij van content, schrijven, journalistiek en mooie verhalen? En wil je werken en leren op een plek waar je positieve impact kunt maken? Dan is deze stage bij ASN Bank iets voor jou. Bekijk de vacature.

‘Met je werk een positieve bijdrage leveren aan de wereld, geeft een ontzettend fijn gevoel. Dat samen kunnen doen met fijne collega's maakt werken bij ASN Bank echt een feestje.’
Milou Posthumus - senior communicatieadviseur

Werken bij ASN Impact Investors

ASN Impact Investors is in 1993 opgericht en is de beheerder van de ASN Beleggingsfondsen. We zijn op zoek naar:

Senior Fiscalist

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame missie van ASN Impact Investors? Heb jij een fiscale achtergrond en heb jij ervaring bij een UCITS en/of AIFM beheerder? Als sr. Fiscalist vervul je een belangrijke rol om de ASN Impact Investors (beheerder van verschillende fiscale beleggingsinstellingen) te laten voldoen aan wet & regelgeving. Bekijk de vacature.

Risico analist ASN Impact Investors

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame missie van ASN Impact Investors? Heb jij een financiële achtergrond en ben jij analytisch sterk? Wil jij met jouw werk impact maken? Als risico analist bij het leukste risicomanagement team, vervul je een belangrijke rol in de risicobeheersing van onze beleggingsfondsen. Bekijk de vacature.

De missie van ASN Bank

  Samen vervullen we bij ASN Bank onze missie: de duurzaamheid van de samenleving bevorderen. En samen bieden we onze klanten een prima dienstverlening. We vragen van onze medewerkers dan ook zowel vakbekwaamheid als hart voor onze klanten. En natuurlijk affiniteit met onze duurzame idealen.

  ASN Bank is onderdeel van de Volksbank

  De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS Bank de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

  Medewerkers en directie

  De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen.

  Lees meer

  Nieuws en pers

  Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

  Lees meer

  Historie

  ASN Bank bestaat al sinds 1960. Hoe heeft zij zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld?

  Lees meer