Vacatures ASN Bank

Bij ASN Bank zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij ook werken bij een duurzame bank? Neem dan hieronder een kijkje. En misschien staat jouw perfecte duurzame baan er wel tussen!

Werken bij ASN Bank

ASN Bank is onderdeel van de Volksbank. De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS Bank de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Actuele vacatures

We hebben op dit moment 1 vacature openstaan. We zijn op zoek naar:

Financial Analyst ASN Duurzame Financieringen

Houd jij van afwisseling in je werk met een breed takenpakket? Heb je een affiniteit voor cijfers, rapportages en modellen? Solliciteer dan snel als Financial Analyst ASN Duurzame Financieringen bij ASN Bank. 

Lees hier alles over de Financial Analyst vacature

‘Met je werk een positieve bijdrage leveren aan de wereld, geeft een ontzettend fijn gevoel. Dat samen kunnen doen met fijne collega's maakt werken bij ASN Bank echt een feestje.’
Milou Posthumus - Product Owner Duurzaam Wonen & Verzekeren

De missie van ASN Bank

  Samen vervullen we bij ASN Bank onze missie: de duurzaamheid van de samenleving bevorderen. En samen bieden we onze klanten een prima dienstverlening. We vragen van onze medewerkers dan ook zowel vakbekwaamheid als hart voor onze klanten. En natuurlijk affiniteit met onze duurzame idealen.

  Medewerkers en directie

  De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen.

  Lees meer

  Nieuws en pers

  Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

  Lees meer

  Historie

  ASN Bank bestaat al sinds 1960. Hoe heeft zij zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld?

  Lees meer