Vacatures ASN Bank

Wil je graag bij ons komen werken? Op deze pagina plaatsen we alle vacatures die er bij ASN Bank zijn.

Vacatures bij ASN Bank

‘Ik mag iedere dag ondernemers met slimme ideeën die de wereld een beetje mooier maken, verder helpen. Bijvoorbeeld door publiciteit, kennis en netwerk. Zo dragen we samen bij aan duurzame vooruitgang.’
Milou Posthumus - communitymanager Voor de Wereld van Morgen
Milou Posthumus communitymanager van Voor de Wereld van Morgen een platform van Asn Bank

Samen vervullen we bij ASN Bank onze missie: de duurzaamheid van de samenleving bevorderen. En samen bieden we onze klanten een prima dienstverlening. We vragen van onze medewerkers dan ook zowel vakbekwaamheid als hart voor onze klanten. En natuurlijk affiniteit met onze duurzame idealen.

ASN Bank is onderdeel van de Volksbank

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS Bank de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Medewerkers en directie

De directie van ASN Bank ontvangt geen bonussen.

Lees meer

Nieuws en pers

Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

Lees meer

Historie

ASN Bank bestaat al sinds 1960. Hoe heeft zij zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld?

Lees meer