Duurzaamheidsfestival ACT. 2019

ACT. is hét duurzaamheidsfestival van ASN Bank en vindt op zondag 22 september 2019 voor de derde keer plaats. Dit jaar is het thema ontdACT. en verandert het terrein van Weelde in Rotterdam van 13:00 tot 19:00 in een inspirerend duurzaamheidswalhalla.

Koop je ticket voor ACT.

Wat is er te doen op ACT.?

We nemen je als bezoeker mee op reis. Samen ontdekken we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid, klimaat, mensenrechten en biodiversiteit. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Luisteren naar o.a. Tim Hofman, Meteoroloog en weerman Peter Kuipers Munneke, Correspondent journalist Jelmer Mommers en Plastic Soup Surfer Merijn Tinga.
  • Planten leren stekken met Mama Botanica.
  • Je eigen chutney maken met Broodnodig.
  • Je laten verrassen door de Tiny Forest VR-experience.
  • Genieten van een broodje Knakwortel of een Krekelburger.
  • De dag afsluiten met swingende muziek van de Valvetronic Brassband.

Het programma wordt nog verder uitgebreid, houd de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Tickets ACT.

Koop nu je ticket voor ACT.! Deze kost € 7,50. Hiervoor krijg je een aantal muntjes én een inspirerende dag. Breng gerust je eigen waterfles mee.

Koop je ticket voor ACT.

Wil je op de hoogte blijven?

Met de ACT.-mail ontvang je iedere maand tips, nieuws en interessante artikelen over duurzaamheid. Benieuwd wat jij kunt doen om de wereld ietsje beter te maken? Meld je dan hieronder aan.

Inschrijven ACT.-mail

Vorige ACT.-edities

Voorgaande jaren stonden o.a. Daan Roosegaarde, Lisa Goes Vegan, Dennis Storm, Dennis Mukwege, Nina Pierson, André Kuipers en vele anderen op het podium om te praten over duurzame uitdagingen én hoe zij daar zelf of in hun werk een bijdrage aan leveren. Workshops waren er van o.a. het Zero Waste Project, er was eten van Knakwortel en De Krekerij en FairChain koffie van Moyee.

Bekijk voor een sfeerimpressie de aftermovie van 2017 en de foto's van 2018. Deze ACT.-edities vonden plaats op festivalterrein Thuishaven in Amsterdam.

Blijf op de hoogte van alles rondom ACT. via de Facebookpagina van ACT.

Delen op:

, waarmee kunnen we je helpen?