Duurzaamheidsfestival ACT.

ACT. is hét duurzaamheidsfestival van ASN Bank. We nemen je als bezoeker mee op reis. Samen ontdekken we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid, klimaat, mensenrechten en biodiversiteit.

Wat was er te doen op ACT. 2019?

Op 22 september vond de 3e editie van ACT. plaats in Rotterdam. Het thema was ontdACT, want veel te ontdekken was er die zag zeker!

Op het podium stonden o.a. Tim Hofman, Correspondent journalist Jelmer Mommers en Plastic Soup Surfer Merijn Tinga. Ook waren er meer dan genoeg activiteiten en workshops om aan deel te nemen. Zo konden bezoekers meedoen met de denktank van de Jonge Klimaatbeweging, planten leren stekken met Mama Botanica, zelf chutney maken met Broodnodig of bouwen aan een insectenhotel.

Dat allemaal onder het genot van vegan pattisserie van Sharp Sharp en eerlijke koffie van Moyee. Of, voor de waaghalzen: een biertje gemaakt van regenwater in de Rainbar, de enige bar ter wereld waar het binnen regent.

Bekijk foto’s, het programma en een verslag van ACT. 2019 op onze Facebookpagina.

Bezoekers op het duurzaamheidsfestival ACT

Vorige ACT.-edities

Voorgaande jaren stonden o.a. Daan Roosegaarde, Lisa Goes Vegan, Dennis Storm, Dennis Mukwege, Nina Pierson, André Kuipers en vele anderen op het podium om te praten over duurzame uitdagingen én hoe zij daar zelf of in hun werk een bijdrage aan leveren. Workshops waren er van o.a. het Zero Waste Project, er was eten van Knakwortel en De Krekerij en FairChain koffie van Moyee.

Bekijk voor een sfeerimpressie de aftermovie van 2017 en de foto's van 2018. Deze ACT.-edities vonden plaats op festivalterrein Thuishaven in Amsterdam.

Blijf op de hoogte van alles rondom ACT. via de Facebookpagina van ACT.

‘Als je op de aarde staat, lijkt alles hier groot en onbeperkt. Maar vanuit de ruimte besef je: dit bolletje met zijn dunne dampkring is alles wat we hebben. Laten we er voorzichtig mee zijn.’
André KuipersFoto van André Kuipers
mensen bestellen eten bij een kraampje
mensen staan te kletsen voor een podium
Meisje brengt een tatoeage aan
mensen zitten gezellig aan een tuintafel
het festivalterrein van ACT
bezoekers van het duurzaamheidsfestival ACT

Delen op:

, waarmee kunnen we je helpen?