Mobiel klant worden

Heb je de app ASN Mobiel Bankieren gedownload? Dan kun je makkelijk betalen en geld over maken met je mobiel. Het is niet alleen makkelijk, mobiel bankieren is ook heel veilig.

Heb je een ASN-rekening?

Om gebruik te kunnen maken van de app ASN Mobiel Bankieren moet je in het bezit zijn van een ASN-rekening en online toegang hebben tot die rekening.

Klanten met een betaalrekening krijgen automatisch toegang tot online bankieren zodra de identificatie is afgerond. Dat hoef je niet zelf aan te vragen. Met je betaalpas kun je daarmee makkelijk aanmelden. Heb je een betaalpas? Kies dan 'Ja' in de app.

Hoe dat werkt lees je op deze informatiepagina


Heb je geen ASN-rekening?

Heb je als particuliere of zakelijke klant een spaar- of beleggingsrekening zonder toegang? Vraag dan online bankieren aan. Een rekening openen kan makkelijk via onze website. We hebben betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen en een creditcard.


Veilig online en mobiel bankieren

We werken elke dag hard om te zorgen dat je jouw bankzaken veilig kunt regelen, offline en online. We kunnen je hulp daarbij gebruiken. Zo houden we je op de hoogte over criminele handelingen, valse e-mails, hoe je fraude meldt en wat je zelf kunt doen om je computer en telefoon veilig te gebruiken.

Lees meer over veilig bankieren

, waarmee kunnen we je helpen?