Mobiel klant worden

Heb je de app ASN Mobiel Bankieren gedownload? Dan weet je hoe makkelijk het is om te betalen met je mobiel. En geld over te maken met je mobiel. Het is niet alleen makkelijk, mobiel bankieren is ook heel veilig.


Nog geen ASN rekening geopend?

Om gebruik te kunnen maken van de app ASN Mobiel Bankieren moet je in het bezit zijn van een ASN rekening en online toegang hebben tot die rekening. Wij bieden verschillende soorten rekeningen. Zo kun je bij ons terecht voor een betaalrekening, spaarrekening, beleggingsrekening en een hypotheek.

Wel een ASN rekening maar geen online toegang?

Als je een betaalrekening opent krijg je automatisch online toegang zodra je volledig bent geïdentificeerd. Heb je als particuliere of zakelijke klant een spaar- of beleggingsrekening zonder online toegang? Of ben je als mederekeninghouder, wettelijk vertegenwoordiger of gemachtigde onlangs toegevoegd aan een bestaande betaalrekening? Vraag dan direct online bankieren aan.

Veilig online en mobiel bankieren

We werken elke dag hard om te zorgen dat je jouw bankzaken veilig kunt regelen, offline en online. We kunnen je hulp daarbij gebruiken. Zo houden we je op de hoogte over criminele handelingen, valse e-mails, hoe je fraude meldt en wat je zelf kunt doen om je computer en telefoon veilig te gebruiken.

Lees meer over veilig bankieren

, waarmee kunnen we je helpen?