Mobiel bankieren

Bankieren met de app ASN Mobiel Bankieren is net zo veilig als via een computer. Geld overmaken binnen het SEPA-gebied kan met mobiele pincode, vingerafdruk of digipas. Dit is afhankelijk van je instellingen in de app. De app is beschikbaar vanaf iOS 12 (+) en Android 4.4 (+). Zorg ervoor dat de software up-to-date is en je altijd de laatste versie gebruikt.

Voor wie is ASN Mobiel Bankieren?

Voor alle ASN-klanten met een betaalrekening, spaar- of beleggingsrekening of ASN Hypotheek. Die toegang hebben tot ASN Online Bankieren.

  • Heb je een ASN betaalrekening? Dan kun je met ASN Mobiel Bankieren al je dagelijkse bankzaken regelen. Bijvoorbeeld rekeningen en acceptgiro`s betalen.
  • Heb je een spaar- of beleggingsrekening? Dan kun je deze online bekijken en geld overboeken naar de vaste tegenrekening.


Downloaden en aanmelden in de apps

Met de app ASN Mobiel Bankieren regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De app ASN Mobiel Bankieren is op verschillende manieren te downloaden en te installeren op de iPhone, iPad en Android-toestel. Hoe dat werkt en hoe je jezelf kunt aanmelden in de app leggen we uit op onze informatiepagina.

Lees meer over downloaden en aanmelden van de app

Veilig Mobiel Bankieren

Mobiel bankieren is net zo veilig als ASN Online Bankieren. Je installeert de app op je eigen toestel en logt in met je eigen gekozen mobiele pincode, vingerafdruk of Face ID. Betalingen onderteken je (tot de pincodelimiet van max. € 25.000) met de mobiele pincode of vingerafdruk. Doe je een betaling boven de pincodelimiet? Dan verzend je de betaling altijd met de digipas. Je kunt dit bedrag instellen via het menu ‘Instellingen’ > 'Overboeken en inloggen'. De aanvraag onderteken je eenmalig met de digipas.

Lees meer over veilig mobiel bankieren

Contactloos betalen met je mobiel (NFC)

Met onze app ASN Mobiel Betalen betaal je contactloos met je Android toestel zonder je ASN Wereldpas te gebruiken.

Lees meer over ASN Mobiel Betalen

In top drie bankapps

In de Google Play Store staat ASN Mobiel Bankieren in de top 3 van beste bankapps. Klanten waarderen de app met een 4 en daar zijn we trots op!

Documenten mobiel bankieren

Op deze pagina vind je de voorwaarden, overeenkomst en handleidingen van mobiel bankieren bij ASN Bank. Zo lees je in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

, waarmee kunnen we je helpen?