Mobiel bankieren

Bankieren met de ASN-app is net zo veilig als via een computer. Geld overmaken binnen het SEPA-gebied kan met mobiele pincode, vingerafdruk of digipas. Dit is afhankelijk van je instellingen in de app. De app is beschikbaar vanaf iOS 14 en Android 8 . Zorg ervoor dat de software up-to-date is en je altijd de laatste versie gebruikt.

Voor wie is de ASN-app?

Voor alle ASN-klanten met een betaalrekening, spaar- of beleggingsrekening of ASN Hypotheek die toegang hebben tot ASN Online Bankieren.

  • Heb je een ASN betaalrekening? Dan kun je met de ASN-app al je dagelijkse bankzaken regelen. Bijvoorbeeld rekeningen betalen of overboekingen doen.
  • Heb je een spaar- of beleggingsrekening? Dan kun je deze online bekijken en geld overboeken naar de vaste tegenrekening.

Lees meer over de ASN-app

Downloaden en aanmelden in de app

Met de app ASN Mobiel Bankieren regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De app is op verschillende manieren te downloaden en te installeren op de iPhone, iPad en Android-toestel. Hoe dat werkt en hoe je jezelf kunt aanmelden in de app leggen we uit op onze informatiepagina.

Lees meer over downloaden en aanmelden van de app

Veilig Mobiel Bankieren

Mobiel bankieren is net zo veilig als ASN Online Bankieren. Je installeert de app op je eigen toestel en logt in met je eigen gekozen mobiele pincode, vingerafdruk of Face ID. Betalingen onderteken je (tot de pincodelimiet van max. € 25.000) met de mobiele pincode of vingerafdruk. Doe je een betaling boven de pincodelimiet? Dan verzend je de betaling met de digipas of met een beveilingscode die we je sturen. Je kunt de pincodelimiet instellen via het menu ‘Zelf regelen’ > 'Inloggen en limieten > 'Limieten''.

Lees meer over veilig mobiel bankieren

Contactloos betalen met je mobiel (NFC)

Met onze app ASN Mobiel Betalen betaal je - als particuliere klant - contactloos met je IPhone of Android toestel zonder je betaalpas te gebruiken. Mobiel betalen is heel simpel en werkt net als contactloos betalen met de betaalpas.

Lees meer over ASN Mobiel Betalen

,
waarmee kunnen we je helpen?