Mobiel bankieren

Bankieren met de App ASN Mobiel Bankieren voor iOS en Android toestellen, is net zo veilig als via een computer. Geld overmaken kan met je mobiele pincode, vingerafdruk of ASN Digipas binnen het SEPA-gebied.  Bij het overboeken van bedragen naar anderen groter dan € 1.000 wordt altijd om de digipas gevraagd.

In top drie bankapps

In de Google Play Store staat ASN Mobiel Bankieren in de top drie van beste Nederlandse bankapps. Gebruikers waarderen de app met een 4,1 en daar zijn we trots op! Als ASN Bank-klant kun je je bankzaken dus altijd en overal makkelijk doen.

Google Play Store

Contactloos betalen met je mobiel (NFC)

Met onze app ASN Mobiel Betalen betaal je contactloos met je Android toestel zonder je ASN Wereldpas te gebruiken.

Meer over ASN Mobiel Betalen

Voor wie is ASN Mobiel Bankieren?

Voor ASN-klanten met een particuliere en/of zakelijke betaalrekening en klanten met een particuliere spaar- of beleggingsrekening bij ASN Bank. Die toegang hebben tot ASN Online Bankieren.

  • Heb je een ASN betaalrekening? Dan kun je met ASN Mobiel Bankieren al je dagelijkse bankzaken regelen. Bijvoorbeeld rekeningen en acceptgiro`s betalen.
  • Heb je een particuliere spaar- of beleggingsrekening? Dan kun je deze online bekijken en geld overboeken naar de vaste tegenrekening. Klanten met een zakelijke spaar- en beleggingsrekening kunnen geen gebruik maken de app.

Downloaden ASN Mobiel Bankieren

Met de App ASN Mobiel Bankieren regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De App ASN Mobiel Bankieren is op verschillende manieren te downloaden en te installeren op de iPhone, iPad en Android-toestel.

iPhone of iPad: Open de App Store en zoek naar ASN Bank. Selecteer de app en klik op de knop "gratis" om te installeren. Download App iOS

Android-toestel: Open Google Play en zoek naar ASN Bank. Selecteer de app en klik op "Installeren" en "Accepteren en downloaden". Download App Android

, waarmee kunnen we je helpen?