Mobiel bankieren

Bankieren met de app ASN Mobiel Bankieren is net zo veilig als via een computer. Geld overmaken binnen het SEPA-gebied kan met mobiele pincode, vingerafdruk of digipas. Dit is afhankelijk van je instellingen in de app. De app is beschikbaar vanaf iOS9 (+) en Android 4.4 (+). Zorg ervoor dat de software up-to-date is en je altijd de laatste versie gebruikt.

In top drie bankapps

In de Google Play Store staat ASN Mobiel Bankieren in de top drie van beste Nederlandse bankapps. Gebruikers waarderen de app met een 4 en daar zijn we trots op! Als ASN Bank-klant kun je je bankzaken dus altijd en overal makkelijk doen.

Download de app in de Google Play Store

Contactloos betalen met je mobiel (NFC)

Met onze app ASN Mobiel Betalen betaal je contactloos met je Android toestel zonder je ASN Wereldpas te gebruiken.

Lees meer over ASN Mobiel Betalen

Voor wie is ASN Mobiel Bankieren?

Voor ASN-klanten met een particuliere en/of zakelijke betaalrekening en klanten met een particuliere spaar- of beleggingsrekening bij ASN Bank. Die toegang hebben tot ASN Online Bankieren.

  • Heb je een ASN betaalrekening? Dan kun je met ASN Mobiel Bankieren al je dagelijkse bankzaken regelen. Bijvoorbeeld rekeningen en acceptgiro`s betalen.
  • Heb je een particuliere spaar- of beleggingsrekening? Dan kun je deze online bekijken en geld overboeken naar de vaste tegenrekening. Klanten met een zakelijke spaar- en beleggingsrekening kunnen geen gebruik maken de app.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com


Downloaden ASN Mobiel Bankieren

Met de app ASN Mobiel Bankieren regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De app ASN Mobiel Bankieren is op verschillende manieren te downloaden en te installeren op de iPhone, iPad en Android-toestel.

  • iPhone of iPad: Open de App Store en zoek naar ASN Bank. Selecteer de app en klik op de knop Gratis om te installeren. Download App iOS.
  • Android-toestel: Open Google Play en zoek naar ASN Bank. Selecteer de app, klik op Installeren en vervolgens op Accepteren en downloaden. Download App Android.


Documenten mobiel bankieren

Op deze pagina vind je de voorwaarden, overeenkomst en handleidingen van mobiel bankieren bij ASN Bank. Zo lees je in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

, waarmee kunnen we je helpen?