Downloaden en aanmelden in de app

Met de nieuwe ASN-app regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De ASN-app is te installeren op je iPhone, tablet en Android-toestel. Met de ASN-app (incl. QR-code scanner) regel je veilig je bankzaken op je mobiel of tablet. We vertellen je graag hoe dat werkt.

Download de app alleen uit de officiële winkels.

Als je mobiel gewoon uit de winkel komt en je alleen apps uit de officiële App Store of Google Play gebruikt, zit je eigenlijk altijd goed.

Goed om te weten: vanwege veiligheidsredenen kun je maximaal 4 mobiele apps en/of browsers registreren per rekeninghouder.

Eerste keer aanmelden in de nieuwe app

Om de nieuwe app te gebruiken moet je deze downloaden in de appstore. De huidige app updaten naar de nieuwe versie is niet mogelijk omdat de nieuwe app een andere techniek gebruikt. Na het installeren van de nieuwe app, doorloop je een aantal stappen. Je start met het kiezen van de wijze waarop je je wilt (of kunt) aanmelden. Dit is afhankelijk van jouw situatie. Kies hieronder de situatie die voor jou van toepassing is.

Ik heb een ASN betaalrekening

Ik heb geen ASN betaalrekening

Ik ben gemachtigde of wettelijk vertegenwoordiger

Goed om te weten: als je een nieuw toestel hebt, moet je de app opnieuw installeren en de registratie doorlopen.

Bankieren met de app voor kinderen en ouders

Na het openen van een rekening kan je kind online bankieren bij ASN Bank via telefoon en computer. Je kind leert daarmee op een veilige manier omgaan met geld. Een ouder / verzorger kan ook inloggen en meekijken. Hoe het aanmelden van de app werkt voor jou en je kind lees je op onze informatiepagina.

Lees meer over bankieren voor kinderen


  *Twijfel je of je gegevens zijn bevestigd?

  Lees dan eerst deze informatiepagina. Als je geen bevestigde contactgegevens hebt ontvang je beveilingscodes (per post) die je tijdens het aanmelden moet invullen. Je kunt je voorstellen dat het aanmelden daardoor wat langer kan gaan duren. Vandaar dat we iedereen aanraden eerst de contactgevens te bevestigen.

  Inloggen in de app met pincode, vingerafdruk of Face ID

  Tijdens het aanmelden in de ASN-app, doorloop je enkele stappen. Je start met het kiezen van een 5-cijferige mobiele pincode. Indien gewenst stel je je vingerafdruk en/of gezichtsherkenning in. Met de pincode, vingerafdruk of Face ID kan je voortaan de app gebruiken.

  Goed om te weten: vanwege veiligheid kun je maximaal 4 mobiele apps en/of browsers registreren.

  Veilig betalen tot de pincodelimiet

  Je kiest zelf tot welk bedrag je per dag kunt overboeken met je mobiele pincode op je telefoon(s). De standaard daglimiet is € 1.000, deze kun je verlagen of verhogen. Verhogen kan tot de maximale limiet van € 25.000. De gekozen limiet geldt dan voor alle apps die je gebruikt. Bedragen boven deze limiet onderteken je met een digipas of beveilingscode die je van ons ontvangt.

  , waarmee kunnen we je helpen?