Downloaden en aanmelden in de app

Met de app ASN Mobiel Bankieren regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De app ASN Mobiel Bankieren is op verschillende manieren te downloaden en te installeren op de iPhone, iPad en Android-toestel.


Eerste keer aanmelden in de app

Als je de App ASN Mobiel Bankieren voor het eerst gebruikt, doorloop je een aantal stappen. Je start met het kiezen van de wijze waarop je je wilt aanmelden.

 • ASN Digipas: ASN klanten met een ASN betaalrekening kunnen zich aanmelden met de ASN Digipas. Houdt deze dus bij de hand.
 • ASN Betaalpas: ASN klanten met een ASN betaalrekening kunnen zich ook aanmelden met een ASN Betaalpas. Indien je kiest voor deze optie heb je naast je betaalpas een bevestigd telefoonnummer en e-mailadres* nodig. Tijdens het aanmelden ontvang je een SMS-bericht en een e-mail met bevestigingscodes die je moet invoeren. Deze worden vanwege veiligheid alleen gestuurd als je contactgegevens deze status hebben.
 • NAWG (Naam Adres Woonplaats Gegevens): ASN klanten met een ASN betaalrekening kunnen zich ook aanmelden via NAWG. Indien je kiest voor deze optie heb je een bevestigd telefoonnummer en e-mailadres* nodig. Tijdens het aanmelden ontvang je een SMS-bericht en een e-mail met bevestigingscodes en een code per post thuisgestuurd die je moet invoeren.
 • Toegangsnaam en Wachtwoord: Heb je geen ASN Digipas? Dan maak je gebruik van je Toegangsnaam en Wachtwoord. Klanten zonder digipas kunnen alleen geld overboeken tussen de eigen ASN-rekeningen en naar de vaste tegenrekening bij een andere bank.


  *Goed om te weten

  Twijfel je of je gegevens zijn bevestigd? Lees dan eerst onze informatiepagina. Als je geen bevestigde contactgegevens hebt ontvang je de beveilingscodes die je tijdens het aanmelden moet invullen per post. Je kunt je voorstellen dat het aanmelden daardoor wat langer kan gaan duren. Vandaar dat we iedereen aanraden eerst de contactgevens te bevestigen.

  Vervolgens kies je een eigen gekozen mobiele pincode. Deze pincode gebruik je voortaan om mee in te loggen. Zo kan niemand anders overboekingen doen met de app op jouw telefoon of tablet. Lees meer over veilig mobiel bankieren of lees de veelgestelde vragen over de app.


  Veilig betalen met mobiele pincode of digipas tot de pincodelimiet

  Je kiest zelf tot welk bedrag je per dag kunt overboeken met je mobiele pincode op je telefoon(s). Dat kan tot de maximale limiet: € 25.000. De gekozen limiet geldt voor alle apparaten en omgevingen die je gebruikt. Bedragen boven deze limiet onderteken je dus met je digipas. Wil je altijd met de digipas ondertekenen? Kies dan tijdens het registreren voor 'Altijd digipas'.

  Documenten mobiel bankieren

  Op deze pagina vind je de voorwaarden, overeenkomst en handleidingen van mobiel bankieren bij ASN Bank. Zo lees je in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

  , waarmee kunnen we je helpen?