Den Haag • 23 november 2018

Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want asnbank.nl is de populairste Website van het Jaar 2018 geworden in de categorie Banken en Beleggen. Eerder wonnen we al enkele keren de award voor de Beste Website. Nu hebben we voor het eerst de award voor Populairste Website te pakken. Een hele eer, want dat betekent dat het publiek massaal voor onze website heeft gestemd.

Vorig jaar onderging asnbank.nl een metamorfose: de website kreeg een facelift en werd geschikt voor gebruik op telefoon en tablet. In 2018 voegden we de ASN Hypotheek aan de website toe en plaatsten veel blogs op Zo maakt geld gelukkig. Ingelogde klanten kunnen hun voorkeuren makkelijker aanpassen onder Instellingen. Ook is het makkelijker geworden om online een rekening te openen.

Over Website van het Jaar

De Website van het Jaar Verkiezing is de jaarlijkse publieksstemming waar de beste en de populairste sites worden gekozen. In de stemming van 2018 op websitevhjaar.nl werden bijna 400.000 stemmen uitgebracht, een veelvoud van eerdere jaren. In 37 categorieën koos het Nederlandse publiek de favoriete sites op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Regiobank, dat net als ASN Bank een merk van de Volksbank is, won de prijs voor Beste Website van het Jaar 2018 in de categorie Banken en Beleggen.

Bekijk het overzicht met alle winnaars op www.websitevhjaar.nl.

Delen op: