Persberichten

Tijdens een feestelijke uitreiking werd Orbisk als winnaar bekroond door de vakjury. Ook Chainable en Loop Biotech vielen in de prijzen met een tweede en derde plaats.
Vandaag koos een vakjury de zes finalisten die kans maken op de ASN Bank Wereldprijs 2021.
Het geld wordt verstrekt aan projecten die het verlies van ecosystemen tegengaan en bijdragen aan herstel van de natuur.
Dit fonds van de Zwitserse asset manager ResponsAbility richt zich op het verminderen van de CO2-uitstoot in lage inkomenslanden en opkomende economieën.
Dankzij de aanhoudende klantgroei kan ASN Bank nog meer duurzame vooruitgang op het gebied van klimaat, biodiversiteit en mensenrechten realiseren.
De ASN Beleggingsfondsen behoren tot de hoogste categorie én stimuleren duurzame vooruitgang.
De instellingen gaan zich inspannen voor een gezamenlijke methodiek om de impact van hun investeringen en leningen op biodiversiteit te meten én te rapporteren.
Vanaf medio 2021 biedt ASN Bank duurzame verzekeringen van a.s.r. aan.
Op één van de beste windlocaties van Friesland, bij de Afsluitdijk, start deze maand de bouw van het nieuwe Windpark Nij Hiddum-Houw.
Tijdens de spannende finale, die dit jaar online werd uitgezonden, riep een vakjury DeWarmte (eerste prijs), Kumasi Drinks (tweede prijs) en Forest Wool (derde prijs) uit tot de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2020.
<< < 2 3 4 5 6 > >>