Inschrijving ASN Bank Wereldprijs 2018 geopend

Den Haag • 17 augustus 2018

Voor de Wereld van Morgen, het online platform van ASN Bank, organiseert dit jaar de elfde editie van de ASN Bank Wereldprijs. Van 20 augustus tot en met 19 september 2018 kunnen startende ondernemers met innovatieve ideeën hun project inschrijven.

Wat is de ASN Bank Wereldprijs?

ASN Bank gelooft dat vernieuwing uit de samenleving komt. Daarom organiseren we sinds 2008 de ASN Bank Wereldprijs. Met deze prijs helpen we beginnende, duurzame ondernemers aan een vliegende start. De inzendingen moeten vallen in een van de volgende drie thema’s:

  • mens en samenleving
  • natuur en milieu
  • klimaatbescherming

Het traject

Deelnemers maken kans op een traject met coaching, training, netwerk en publiciteit. Wie in de finale komt kan een geldbedrag van € 8.000 tot € 20.000 winnen en maakt kans op de publieksprijs. Meer over de prijzen en het traject lees je op Voor de Wereld van Morgen.

Een springplank naar succes

Wat kan de ASN Bank Wereldprijs betekenen voor een beginnende ondernemer? Julian Jagtenberg van Somnox, een van de winnaars uit 2017, vertelt: “De ASN Bank Wereldprijs is een keurmerk voor je bedrijf. Het is social proof, voor zowel klanten als bedrijven.” In de afgelopen tien jaar is de prijs een springplank gebleken voor succesvolle ondernemers en hun vernieuwende ideeën, zoals Fairphone, Yoni en Klippa.

Nu inschrijven

Ben je een startende duurzame ondernemer en wil je kans maken op de ASN Bank Wereldprijs? Je kunt je project tot en met 19 september 2018 hier inschrijven. De voorwaarden voor deelname vind je ook op deze website.

Delen op: