Den Haag • 24 november 2017

Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze nieuwe website! Want we mogen asnbank.nl de beste financiële website van het jaar 2017 noemen. We wonnen de publiekprijs van ´Beste Website van het Jaar 2017´ in de categorie banken en beleggen. In deze categorie wonnen we ook de derde prijs voor de populairste website.

Eerder dit jaar onderging www.asnbank.nl een metamorfose. Daardoor werd hij geschikt voor gebruik op telefoon en tablet. Tegelijkertijd kreeg hij een facelift, met een nieuwe vormgeving, beelden en lettertype. Zelfs onze eekhoorn kreeg een iets ander uiterlijk. We zijn er dan ook trots op dat we deze prijs nu winnen.

Over Website van het Jaar

De Website van het Jaar Verkiezing is de jaarlijkse publieksstemming waar de beste en de populairste sites worden gekozen. Op www.websitevanhetjaar.nl werden in totaal ruim 65.5810 stemmen uitgebracht. In 24 categorieën koos het Nederlandse publiek de favoriete sites op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.

Kwaliteit & kwantiteit

Per categorie zijn er twee prijzen te winnen: de beste website voor de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en in welke mate stemmers de site zouden aanbevelen aan anderen. En de populairste website: de site met het hoogste aantal stemmen.
Bekijk het overzicht met alle winnaars op www.websitevhjaar.nl.

Delen op: