Bankieren met respect voor mens, dier en natuur

Het Overheersbeestje heeft nogal een eigen willetje, en die is wet. Maar zelfs de grootste alleenheerser moet bij anderen aankloppen om zijn plannetjes te bekostigen. Bij ons kan hij niet op krediet rekenen. Wij handelen uitsluitend met respect voor mens, dier en natuur. Zo maakt geld gelukkig.

Goed doen met je geld

Vertrouw je geld toe aan ASN Bank en stap over. Dan draagt je geld direct bij aan een betere wereld. Bovendien is overstappen een fluitje van een cent.

Stap nu over naar ASN Bank

Beleggen in Tesla: waarom wij zijn uitgestapt

Benieuwd welke duurzame keuzes wij maken? In de reeks Goedgekeurd-Afgekeurd staan we regelmatig stil bij bedrijven waar de ASN Beleggingsfondsen wel en niet in beleggen. Dit keer aandacht voor de e-auto-fabrikant Tesla en de Zweedse telecomgigant Ericsson.

Lees hier waarom wij niet langer beleggen in Tesla

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek

Wil je ook bijdragen aan een nieuwe, schonere wereld? En ben je op zoek naar een hypotheek en wil je ook je huis verduurzamen? Dan is de nieuwe ASN Hypotheek misschien iets voor jou. Met deze hypotheek kun je rentekorting krijgen als je je huis energiezuiniger maakt. Goed voor jou en goed voor het klimaat!

Lees meer over de ASN Hypotheek

, waarmee kunnen we je helpen?