Test onze nieuwe mobiel bankieren app

Wil je als eerste de compleet nieuwe app uitproberen? Meld je dan nu aan voor de bèta app en geef je feedback. Een bèta app betekent dat de app nog in ontwikkeling is. Je kunt de bèta app en huidige ASN Mobiel Bankieren app naast elkaar gebruiken.

De app heeft een nieuw uiterlijk en is gebouwd volgens de laatste technieken. Het gebruik is simpeler gemaakt zodat je bijvoorbeeld makkelijker en sneller kunt overboeken of een betaalverzoek kunt sturen. Probeer je de app ook uit de komende maanden? Met jouw tips kunnen we samen de nieuwe app blijven verbeteren.

Wanneer kun je de nieuwe app uitproberen?

Je kunt de bèta app gebruiken als je een particuliere rekening, hypotheek of verzekering hebt.
Heb je een iPhone of iPad? Wees er dan snel bij, de plekken voor de bèta app zijn beperkt.

Welke functies heeft de nieuwe app?

Bijna alle functies van de huidige app vind je al in de nieuwe app: Zoals je rekeningen bekijken, overboeken, betalen met iDEAL, spaarpotten gebruiken, een betaalverzoek sturen en Apple Pay gebruiken. Nieuw in de bèta app is een donker thema, ook wel ‘dark mode’ genoemd. De batterij van je toestel gaat er langer door mee en het is minder vermoeiend voor je ogen.

Waar wordt nog aan gewerkt?

Omdat de bèta app nog in ontwikkeling is, is er ook een aantal functies dat nog ontbreekt. 'Inzicht in uw geld' (Kasboek) en Mobiel Betalen voor Android worden begin 2023 verwacht. Je ontvangt bericht in de app zodra deze functies zijn toegevoegd.

Aanmelden met iPhone of iPad

  1. Om de beta app te gebruiken heb je eerst de app ‘Testflight - Apple’ nodig. Deze download je in de app store op je iPhone.

  2. Bevestig hier het aanmelden van de bèta app op het toestel waarmee je wilt testen.
  3. Geef je tips door via ‘Stuur bètafeedback’ in de TestFlight app.
  4. Let op, de TestFlight app heb je nodig om updates te ontvangen gedurende de bèta periode. Verwijder deze daarom niet van je telefoon.

Aanmelden met Android

  1. Met de button hieronder kun je je aanmelden voor de ASN Bank bèta app.

  2. Log in met je Google account als je nog niet ingelogd bent.
  3. Kies voor ‘Tester worden’.
  4. Download de bèta app in de Play Store. Het kan even duren voordat je de app kunt downloaden.
  5. Geef je tips door via de optie ‘Feedback geven’ in de Play Store.

Maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden

Let op: voor de veiligheid kunt u maximaal 4 inlogmiddelen aanmelden. Met inlogmiddelen bedoelen we uw browsercode en uw mobiel bankieren app. Heeft u de ASN Mobiel Bankieren app bijvoorbeeld op uw telefoon en tablet staan? Dan zijn dat 2 aanmeldingen. In de huidige app ziet u bij ‘Zelf regelen’ > ‘Inloggen en limieten’ > ‘Inlogmiddelen’ hoeveel inlogmiddelen u heeft aangemeld. Daar kunt u ze ook verwijderen. In de nieuwe app gaat u naar ‘Zelf regelen’ > ‘Veiligheid en toegang’ > ‘Inlogmiddelen en limieten’.

Vragen over de nieuwe app