Alle seinen staan op groen

Met de campagne Alle seinen staan op groen laten we Nederlandse huiseigenaren zien dat wij als banken klaarstaan om te helpen bij verduurzaming. Wil jij je woning ook verduurzamen? We denken graag mee over de mogelijkheden en financiering.

Goed voor het jou en het klimaat

Om de doelen van het Klimaatakkoord te halen, moeten we in actie komen. Het terugdringen van onze CO2-uitstoot is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Als onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Banken voeren de banken campagne om Nederland te laten zien dat wij klaarstaan om daarbij te helpen. De boodschap? Alle seinen staan op groen. De kennis en mogelijkheden zijn er; dit is hét moment om je woning te verduurzamen. Goed voor jou en het klimaat. Want groener leven zorgt ook nog eens voor een lagere energierekening en meer comfort.


Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp, we denken graag mee over je plannen. We geven je inzicht in de mogelijkheden en wat je financiële mogelijkheden zijn. Zo zoeken we samen een oplossing die bij jou past. Ontdek wat jij kunt doen om te verduurzamen en start de Huisscan op Woningverbeteraars.

ASN Hypotheek

Sluit je een ASN Hypotheek af? Als je energiebesparende maatregelen financiert met het leningdeel ASN Duurzaam Wonen, dan kun je rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek. Lees meer over de ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen.

Lees meer

Meer lezen over het verduurzamen van je huis? Lees onze artikelen over duurzaam wonen.

Hoe duurzaam is je huis?
Energie besparen met je huis
Groene energie op je eigen dak