Talkshow ASN Live

Met de talkshow ASN Live gaan we het land in. ASN Live vindt enkele keren per jaar plaats op een doordeweekse avond, steeds in een andere stad. We waren al in Nijmegen, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Almere, Maastricht, Amersfoort, Breda, Apeldoorn en Alkmaar.

ASN Live Leeuwarden

Donderdag 20 juni gaan we tijdens ASN Live Leeuwarden in gesprek over de invloed van geld en hoe ASN Bank daarmee verschil maakt. Met deskundigen, sociale ondernemers en ook graag met jou.

Wanneer: donderdag 20 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur (programma start 19.30 uur)
Waar:
Podium Neushoorn in Leeuwarden
Prijs:
toegang en consumpties zijn gratis

Programma

In 3 tafelgesprekken onder leiding van Leon Verdonschot maak je kennis met de directie en medewerkers van ASN Bank. Directieleden Arie Koornneef en Joyce van der Est vertellen over hun werk en wat duurzaam bankieren nu precies is. Duurzaam financieringsexpert Emiel van Zwet vertelt over onze bijdrage aan de energietransitie. Ook gaat hij in gesprek met Stichting De Noordzee over hoe zij biodiversiteit in windparken op zee stimuleert.

We sluiten de avond af met directeur ASN Beleggingsfondsen Bas-Jan Blom en directrice Angelique Laskewitz van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). Zij lichten toe wat grote bedrijven kunnen bijdragen aan verduurzaming.

Aanmelden

Je hoeft geen klant van ons te zijn, en ook je familie en vrienden zijn van harte welkom. Je kan ze aanmelden zoals hieronder staat aangegeven. Het programma is gratis. Vooraf zal er een kop koffie klaarstaan en na de tijd een hapje en een drankje.

ASN Live tot nu toe:

, waarmee kunnen we je helpen?