Talkshow ASN Live

Met de talkshow ASN Live trokken we het land in om met experts én onze klanten te praten over actuele duurzame thema's. We waren in Nijmegen, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Almere, Maastricht, Amersfoort, Breda, Apeldoorn, Alkmaar en Leeuwarden.

In gesprek over actuele duurzame thema's

ASN Live is een talkshow voor ASN-klanten. We gingen met hen en verschillende experts het gesprek aan over acutele duurzame thema's. Zo praatten we met Roland Duong over de impact van consumenten. Tuinman Lodewijk Hoekstra had het over lokale initiatieven, terwijl RTL-weerman Reinier van den Berg vertelde over het bereiken van het grote publiek. Ook bespraken me klimaatdoelen met Roger Cox en kwamen verschillende duurzame ondernemers aan het woord over voedselproductie en duurzaamheid in de kledingindustrie.

Bij elke editie bezochten we een andere stad en stond er een ander duurzaam thema centraal. De verschillende experts en sociaal ondernemers legden de duurzame onderwerpen uit en gaven hun visie. Klanten van ASN bank konden zich gratis aanmelden om een editie bij te wonen én kregen de kans om deel te nemen aan de gesprekken.

‘In oorlogen is de waarheid het eerste slachtoffer.’
Buitenlandcorrespondent Olaf KoensOlaf Koens aan het woord

Wil jij een evenement van ASN Bank bezoeken?

ASN Bank brengt onderwerpen als mensenrechten, duurzaamheid en klimaat onder de aandacht tijdens verschillende evenementen. Zo hebben we het duurzaamheidsfestival ACT. en de ASN Bank Wereldprijs.

ASN Live Zwolle
ASN Live Zwolle

    , waarmee kunnen we je helpen?