Talkshow ASN Live

Met de talkshow ASN Live gaan we het land in. ASN Live vindt enkele keren per jaar plaats op een doordeweekse avond, steeds in een andere stad. We waren al in Nijmegen, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Almere, Maastricht, Amersfoort, Breda en Apeldoorn.

ASN Live Alkmaar

Donderdag 14 februari gaan we tijdens ASN Live Alkmaar in gesprek over de invloed van geld en hoe ASN Bank daarmee verschil maakt. Met deskundigen, sociale ondernemers en ook graag met jou.

Wanneer: donderdag 14 februari van 19.00 uur tot 21.00 uur (programma start 19.30 uur)
Waar:
Podium Victorie in Alkmaar
Prijs:
toegang en consumpties zijn gratis

Programma

In drie tafelgesprekken onder leiding van Leon Verdonschot maakt u kennis met de directie en medewerkers van ASN Bank. Directieleden Arie Koornneef en Joyce van der Est vertellen over hun werk en wat duurzaam bankieren nu precies is. Duurzaamheidsexpert Piet Sprengers spreekt met Stichting De Noordzee over hoe zij onderwaternatuur in windparken stimuleert. We sluiten de avond af met inspirerende sociale ondernemers uit de Voor de Wereld van Morgen-community, die bewijzen dat kleine initiatieven grote verschillen maken.

Aanmelden

Je hoeft geen klant van ons te zijn, en ook je familie en vrienden zijn van harte welkom. Je kan ze aanmelden zoals hieronder staat aangegeven. Het programma is gratis. Vooraf zal er een kop koffie klaarstaan en na de tijd een hapje en een drankje.

Wil je deze avond niet missen? Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar evenementen@asnbank.nl met als onderwerp ‘ASN Live Alkmaar’. Wil je in de mail het aantal personen en ieders naam en e-mailadres vermelden?

ASN Live tot nu toe:

, waarmee kunnen we je helpen?