Talkshow ASN Live

Met de talkshow ASN Live gaan we het land in. ASN Live vindt enkele keren per jaar plaats op een doordeweekse avond, steeds in een andere stad. We waren al in Nijmegen, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Almere, Maastricht en Amersfoort.

ASN Live Breda

Woensdag 6 juni is ASN Live in de Mezz in Breda. We gaan in gesprek over de invloed van geld en hoe je bank daarmee verschil kan maken. Met deskundigen, sociale ondernemers en ook graag met jou.

Programma

  • Gespreksleider Leon Verdonschot interviewt de directie van ASN Bank.
  • Duurzaamheidsexpert Piet Sprengers laat u zien hoe een bank invloed heeft op klimaatverandering.
  • Met de Fair Wear Foundation praten we over leefbaar loon in de kledingindustrie.
  • Sociale ondernemers uit de community Voor de Wereld van Morgen bewijzen dat kleine bedrijven grote verschillen

Aanmelden
Wil je deze avond niet missen? Je meldt je aan met een mail naar evenementen@asnbank.nl met onderwerp ‘ASN Live Breda’. Vermeld daarbij het aantal personen en ieders naam en e-mailadres. ASN Live is gratis.

In gesprek met gasten en bezoekers

Tijdens ASN Live praten we telkens met ruim tweehonderd bezoekers over actuele duurzame thema’s, zoals het klimaat en de productie van kleding en voeding. Hoe beïnvloeden die ons dagelijkse leven? Welke verantwoordelijkheid nemen bedrijven en wat kan ASN Bank doen?

Over deze onderwerpen en meer gaan we in gesprek met gasten. Zo waren de afgelopen jaren presentator Art Rooijakkers, programmamaker Roland Duong en weerman Reinier van den Berg onze gast. Ook laten we ons inspireren door innovatieve ondernemers van Voor de Wereld van Morgen, zoals Sacha van Tongeren van Fairphone.

ASN Live tot nu toe:

, waarmee kunnen we je helpen?