Betaalmiddelen

Tegenwoordig betalen we steeds makkelijker contactloos en doen we onze aankopen via het internet. Zelfs in webshops over de grens. Dat lijkt allemaal erg eenvoudig, maar wat is er mogelijk en hoe gebruik je deze middelen? Op deze pagina lees je over de verschillende betaalmiddelen die ASN Bank aanbiedt.


ASN Betaalpas

Als je een betaalrekening opent bij ASN Bank ontvang je van ons een betaalpas. De ASN Betaalpas is een pinpas waarmee je veilig en makkelijk betaalt en contant geld kunt opnemen in binnen- en buitenland. Via contactloos betalen kun je - tot € 25 - veilig afrekenen zonder je pincode in te toetsen.
Meer over de ASN Betaalpas

ASN Creditcard

Met de ASN Creditcard (van Visa) betaal je veilig en makkelijk in binnenland, buitenland en online. Je betaalt je aankopen achteraf terug. Je bestedingslimiet is afhankelijk van je inkomen en bedraagt maximaal € 2.500. Je kunt een ASN Creditcard koppelen aan je ASN Bankrekening maar ook los aanvragen en koppelen aan een bankrekening bij een andere bank.
Meer over de ASN Creditcard

ASN Online en Mobiel Bankieren

Met een paar muisklikken kun je veilig en eenvoudig online overboeken of het saldo opvragen van betaal, spaar- en beleggingsrekening. Dit kan allemaal via online en mobiel bankieren op je computer, mobiele telefoon of tablet.
Meer over online en mobiel bankieren

iDEAL

ASN klanten met een betaalrekening kunnen betalen via iDEAL. Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen in bijvoorbeeld webshops. Het is namelijk een directe online overboeking van je ASN-bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Je selecteert tijdens het afrekenen van je product of dienst 'ASN Bank' en wordt vanuit de winkel direct naar de ASN iDEAL-pagina geleidt.
Veilig betalen via iDEAL

Betaalverzoek

Voor vrienden, familie of collega’s een etentje of cadeau voorgeschoten? Met een betaalverzoek via de App ASN Mobiel Bankieren vraag je makkelijk, veilig en snel geld terug. Je hebt daarvoor enkel een particuliere ASN-betaalrekening nodig en toegang tot mobiel bankieren. Na het aanmaken van het verzoek deel je het gemakkelijk via WhatsApp, sms-bericht, e-mail of QR-code.Meer over de mogelijkheden van een betaalverzoek

Mobiel betalen (via NFC)

Met de app ASN Mobiel Betalen betaal je aankopen tot en met € 25 contactloos met je mobiele (Android) telefoon. Je hoeft alleen je telefoon tegen de betaalautomaat te houden. Het werkt dus net als contactloos betalen met je betaalpas.
Meer over betalen met je telefoon

, waarmee kunnen we je helpen?