Openen ASN Doelbeleggen

Met ASN Doelbeleggen kiest u voor echt duurzaam beleggen. Welk mixfonds u ook kiest, uw geld gaat alleen naar bedrijven, overheden en projecten die rekening houden met mens, dier en natuur. Zo kiest u voor optimaal rendement voor uzelf én voor de wereld.

Aan het openen van ASN Doelbeleggen zijn geen kosten verbonden. De kosten die u betaalt zodra u in een mixfonds belegt, vindt u hier. De voorwaarden en documenten van ASN Doelbeleggen leest u hier. Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

Voor wie wilt u ASN Doelbeleggen openen?

Doelbeleggen openen - mijzelf

Voor mijzelf

Ik ben meerderjarig en open een beleggingsrekening voor mijzelf.

Open nu

Doelbeleggen openen - samen

Voor ons samen

Ik open een beleggingsrekening voor mijzelf en iemand anders. De rekening gebruiken we samen.

Open nu

Doelbeleggen openen - kind

Voor mijn (klein)kind

Ik open een rekening voor mijn (klein)kind*.

Open nu

Een rekening openen in ongeveer 10 minuten? Dit heeft u nodig:

Bent u al klant bij ASN Bank? Log dan in tijdens het openen, dan kunt u nog sneller de rekening gebruiken. U hoeft alleen de IBAN van een tegenrekening bij de hand te hebben. Het openen van een rekening ASN Doelbeleggen is bij onderbewindstelling of curatele niet mogelijk. Voor nieuwe klanten is het handig het volgende bij de hand te houden:


Zo start u met ASN Doelbeleggen

Stap 1 Open ASN Doelbeleggen
Stap 2 Volg de eenvoudige instructies die u per e-mail ontvangt


Hulp nodig bij het aanvragen?

Stel uw vraag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar informatie@asnbank.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons dan via telefoonnummer 070 - 35 69 335. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.