ASN Bank - Voor de wereld van morgen

Magazine Goedgeld

In ons magazine Goedgeld laten we zien hoe we duurzame vooruitgang stimuleren met het geld dat onze klanten ons toevertrouwen. We informeren je over onze producten en dienstverlening. En we inspireren je met informatie over hoe je zelf de wereld beter kunt maken en hoe anderen dat doen.

Voor wie en wanneer

Goedgeld verschijnt voor alle klanten van ASN Bank, zowel in papieren vorm als online. Je kunt kiezen of je de papieren versie, de online versie of beide ontvangt. Goedgeld online verschijnt in 2017 vijf keer: in februari, april, juni, september en november. De papieren Goedgeld komt drie keer uit: in maart, juni en november.

Aanmelden online of papieren versie

Je meldt je eenvoudig aan voor de online versie van Goedgeld. Log in bij ASN Online Bankieren en klik op Diensten en Magazine Goedgeld.

Lees je Goedgeld liever (ook) op papier? Bel dan even met de ASN Klantenservice, telefoon 070 – 35 69 335 (maandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00 uur). Je kunt ook een e-mail sturen naar informatie@asnbank.nl.De nieuwste uitgave van Goedgeld

Je kunt het aprilnummer van Goedgeld bekijken als online magazine of het pdf-bestand van de papieren versie van februari downloaden. In 2017 is de naam van het magazine veranderd van Ideaal naar Goedgeld. Oudere nummers kun je in het archief bekijken.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Goedgeld? Dan nodigt de redactie je graag uit contact op te nemen.

E-mail: goedgeld@asnbank.nl
© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap