Bizcuit: de app voor ondernemers

Wil je ook graag minder tijd kwijt zijn aan je administratie, zodat je je kunt richten op je bedrijf? De app van Bizcuit is de financiële toolkit voor ondernemers. Hieronder lees je hoe het werkt.

Nu aanmelden

Bizcuit in het kort

Vanaf € 7,95 per maand

  • Al je bonnen, facturen en andere documenten in 1 app.
  • Inkomende facturen direct betalen van je zakelijke rekening.
  • Facturen automatisch digitaal aan je boekhouding toevoegen.

Waarom Bizcuit?

Overzicht houden met 1 app

Direct je bonnen en facturen ontvangen, betalen en automatisch digitaal aan je boekhoudpakket toevoegen of doorsturen naar je boekhouder. Dat kan met de ondernemersapp Bizcuit. En je hebt inzicht in al je gekoppelde zakelijke rekeningen. Zo houd je meer tijd over om je te richten op je bedrijf.

Automatisch een pdf-versie van al je facturen

Inkomende facturen kun je uploaden of scannen met de app. Bizcuit maakt een pdf-versie van het document. Daarna hoef je het document alleen nog goed te keuren in de app en dan gaat het direct gedigitaliseerd naar je boekhouding of naar je boekhouder.

Facturen bekijken en betalen in een handomdraai

Je openstaande facturen bekijken en betalen kan gemakkelijk via de app. Je koppelt je rekening ASN Betalen Zelfstandigen, eventuele andere zakelijke rekeningen en boekhoudpakket aan de app Bizcuit. Daarna kun je openstaande facturen bekijken en rechtstreeks betalen via de app.

Meld je nu aan voor Bizcuit

Je administratie op orde met Bizcuit? Meld je dan nu aan voor Bizcuit via ASN Bank.

Nu aanmelden