ASN Mobiel Betalen app

Contactloos betalen via de ASN Mobiel Betalen app kan binnenkort niet meer. Wil je contactloos blijven betalen via je Android-telefoon of tablet? Activeer dan Google Pay via de ASN-app.

Google Pay activeren en gebruiken

ASN Mobiel Betalen app verwijderen of uitzetten?

De ASN Mobiel Betalen app kun je zelf van je telefoon verwijderen. Dan kun je er in ieder geval niet meer mee betalen. Het is ook nog mogelijk om de koppeling met Mobiel Betalen uit je ASN-app te verwijderen door in de app te gaan naar:

‘Zelf regelen’ -> ‘Betaalpassen’ -> onder aan het scherm te klikken op ‘Mobiel betalen’ -> Verwijderen ASN Mobiel Betalen -> Verwijderen.

Heb je een iPhone?

Bekijk Apple Pay