Overstapservice

Wil je overstappen van je huidige bank naar ASN Bank? Wij helpen je graag. Met de Overstapservice stap je makkelijk over, zonder dat je betalingsverkeer wordt onderbroken. Open bij ons een betaalrekening en geef direct aan dat je gebruikmaakt van de Overstapservice. Ons Overstapteam neemt contact met je op.

Open ASN Bankrekening

Heb je al een ASN-rekening? Ga dan naar online bankieren.

Dit regelt de Overstapservice voor je:

Melding één jaar na je overstap

Een maand voor de Overstapservice stopt, krijg je bericht. Je kunt dan checken of alle organisaties waar je geld van ontvangt, nu je ASN-betaalrekening gebruiken.

Organisaties worden geïnformeerd

De Overstapservice brengt alle Nederlandse organisaties die automatisch geld van je rekening afschrijven op de hoogte van de overstap. Dat hoef jij dus niet te doen.

Bijschrijvingen automatisch doorgeleid

Je bijschrijvingen worden 13 maanden lang automatisch doorgeleid van je oude rekening naar je nieuwe ASN-betaalrekening.

Extra makkelijk met de Overstaphulp

Overstappen naar ASN Bank is nog makkelijker met de Overstaphulp. Daarmee voeg je de adressen van je oude rekening toe aan je nieuwe ASN-betaalrekening. Ook geeft de Overstaphulp je een overzicht van je in- en uitgaande transacties. Zo zie je snel wie je moet informeren over je overstap.

  Overstappen van bank? Wouter legt het je uit

  Overstappen: wat doe je zelf? Drie tips!

  1. Informeer alle organisaties waarvan je geld ontvangt over je nieuwe rekeningnummer.
  2. Je kunt je oude rekening opheffen als de Overstapservice start. Maar dat hoeft niet. Overleg met je oude bank wat het beste is.
  3. Heb je periodieke betalingen? Vergeet niet om die zelf in te stellen bij je nieuwe ASN Bankrekening.

  Zakelijke klant?

  Heb je nog geen zakelijke betaalrekening bij ASN Bank? Open ASN Betalen Zelfstandigen en je ontvangt per post een formulier om de overstapservice aan te vragen. Heb je al een rekening? Dan kun je de Overstapservice aanvragen via online bankieren.

  Hulp nodig? Bel ons Overstapteam

  Overstappen veel werk of ingewikkeld? Nee hoor! Lees meer over makkelijk overstappen of
  neem direct contact op met ons persoonlijke Overstapteam op 070 – 35 69 335. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Of neem contact op via informatie@asnbank.nl.

  Meer weten over de Overstapservice?

  De Overstapservice is een initiatief van alle Nederlandse banken samen. Zo kunnen klanten zonder moeite van bank wisselen. Wil je precies weten hoe de Overstapservice werkt? Ga dan naar de website van de Overstapservice.

  , waarmee kunnen we je helpen?