ASN Bank introduceert ASN Betalen & Sparen

Den Haag • 12 augustus 2022

Per 1 oktober 2022 introduceert ASN Bank ASN Betalen & Sparen voor particuliere klanten boven de 18 jaar. Dit is een pakket met een spaar- en betaalrekening. Klanten betalen hiervoor een vast tarief van € 2,20 per maand.

ASN Bank biedt voortaan de betaal- en spaardiensten aan in één pakket met één tarief. De reden is dat we voor alle spaar- en betaalrekeningen kosten maken. Dit zijn onder andere kosten om geld veilig te beheren en cybercriminaliteit tegen te gaan. Deze uitgaven zijn de afgelopen jaren fors toegenomen. Met de introductie van ASN Sparen & Betalen is het niet meer mogelijk voor klanten boven de 18 jaar met alleen een ASN Ideaalspaarrekening om deze kosteloos aan te houden

Vast bedrag per maand

ASN Betalen & Sparen bestaat uit een particuliere betaalrekening met één betaalpas en een of meer particuliere spaarrekening(en). Klanten betalen hiervoor een vast bedrag van € 2,20 per maand. Dat is inclusief het gebruik van online bankieren via de app en de website, en inclusief betalen met Apple Pay en ASN Mobiel Betalen voor Android.

Over ASN Bank

ASN Bank investeert sinds de oprichting in 1960 in duurzame vooruitgang. Zij financiert en belegt alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen, die handelen met respect voor mens, dier en natuur. Klanten kunnen bij ASN Bank betalen en sparen, beleggen in de ASN Beleggingsfondsen en hun vermogen laten beheren. Ook verstrekt de bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie. ASN Bank is onderdeel van de Volksbank.

Delen op: