Openings- en verwerkingstijden gedurende de feestdagen 2020

ASN Bank wenst u fijne feestdagen! Op de momenten dat het kantoor van ASN Bank gesloten is, gaan uw bankzaken natuurlijk gewoon door via onze online diensten.

Rondom de feestdagen wijken de openingstijden van ASN Bank en de ASN Klantenservice en onze verwerkingstijden (mogelijk) af van wat u van ons gewend bent. Op deze pagina hebben we deze tijden voor u op een rijtje gezet.

Datum Openingstijden ASN Bank en ASN Klantenservice Betalen via Instant Payments* Overboeken overig betalingsverkeer Euronext (Beleggen)
Donderdag 24 december 8.00 tot 15.30 uur
Vrijdag 25 december gesloten
Zaterdag 26 en zondag 27 december (weekend) gesloten
Maandag 28 t/m woensdag 30 december 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag 31 december 8.00 tot 12.00 uur
Vrijdag 1 januari gesloten


Uitgebreide informatie en openingstijden per dag


Wat moet ik straks weten voor de belastingaangifte?

Het einde van het jaar is in zicht. Begin 2021 ontvang je van ons financiƫle informatie. Welke informatie is dat en hoe je die bij je aangifte inkomstenbelasting gebruikt, lees je op deze pagina.


Instant Payments (direct overboeken)*


ASN Bank is net als enkele andere Nederlandse banken* over op Instant Payments, ookwel direct overboeken genoemd. Daarmee staat het geld dat je overboekt of ontvangt binnen een paar seconden op een rekening. Opdrachten die niet via instant payments lopen hebben de volgende verwerkingstijden.

* ABN-AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Triodos, Rabobank, RegioBank en SNS.