Openings- en verwerkingstijden gedurende de feestdagen 2019

Op de momenten dat het kantoor van ASN Bank gesloten is, gaan uw bankzaken natuurlijk gewoon door via onze online diensten.

Rondom de feestdagen wijken de openingstijden van ASN Bank en de ASN Klantenservice en onze verwerkingstijden (mogelijk) af van wat u van ons gewend bent. Op deze pagina hebben we deze tijden voor u op een rijtje gezet.

Datum Openingstijden ASN Bank en ASN Klantenservice Betalen via Instant Payments* Overboeken overig betalingsverkeer Euronext (Beleggen)
24 december 8.00 tot 17.00 uur
25 & 26 december gesloten
27 december gesloten
30 december 8.00 tot 18.00 uur
31 december 8.00 tot 13.00 uur
1 januari gesloten
2 januari 8.00 tot 18.00 uurUitgebreide informatie en openingstijden per dag


Wat moet ik straks weten voor de belastingaangifte?

Het einde van het jaar is in zicht. Begin 2020 ontvang je van ons financiƫle informatie. Welke informatie is dat en hoe je die bij je aangifte inkomstenbelasting gebruikt, lees je op deze pagina.


Instant Payments (direct overboeken)*


ASN Bank is net als enkele andere Nederlandse banken* over op Instant Payments, ookwel direct overboeken genoemd. Daarmee staat het geld dat je overboekt of ontvangt binnen een paar seconden op een rekening.

Instant Payments verzenden
: directe overboekingen kun je alleen verzenden via het nieuwe overboekscherm en de App ASN Mobiel Bankieren.

* ABN-AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank en SNS. Opdrachten die niet via instant payments lopen hebben de volgende verwerkingstijden.