ASN Mobiel Betalen app

Contactloos betalen via de ASN Mobiel Betalen app kan per 1 juli 2024 niet meer. Wil je contactloos blijven betalen via je Android-telefoon of tablet? Activeer dan Google Pay via de ASN-app.


Lees meer over Google Pay activeren en gebruiken

ASN Mobiel Betalen app verwijderen of uitzetten?

De ASN Mobiel Betalen app kan je zelf van je telefoon verwijderen. Dan kun je er in ieder geval niet meer mee betalen. Het is ook nog mogelijk, maar niet noodzakelijk, om de koppeling met Mobiel Betalen uit je ASN-app te verwijderen door in de app te gaan naar:
Zelf regelen > Betaalpassen > onder aan het scherm te klikken op Mobiel betalen > Verwijderen ASN Mobiel Betalen > Verwijderen.

Waarom stoppen we met de ASN Mobiel Betalen app?

Inmiddels hebben we voor gebruikers van een Android-smartphone Google Pay gelanceerd. Hiermee volgen we de marktstandaard voor contactloos betalen met een telefoon binnen Nederland. De reden dat wij Google Pay hebben geïntroduceerd is dat er veel naar gevraagd werd door onze klanten. Google Pay is een geïntegreerde oplossing waarvoor geen aparte app nodig is. Google Pay en Apple Pay zijn populaire en breed geaccepteerde mobiele betaaldiensten en deze bieden wij nu beiden aan.

Goed om te weten: je bent uiteraard niet verplicht Google Pay te gebruiken, als alternatief kun je contactloos betalen met je ASN-bankpas.

Heb je een iPhone?

Bekijk Apple Pay

      , waarmee kunnen we je helpen?