ASN Bank - Voor de wereld van morgen

Duurzaam bankieren voor iedereen


Organisatie

ASN Bank is in 1960 opgericht. Met ongeveer 150 medewerkers werken we aan onze duurzame missie en de dienstverlening aan onze klanten.

Aandeelhouder

ASN Bank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. is gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 16062338.

ASN Bank werkt op diverse terreinen samen met onderdelen van de Volksbank N.V. Daardoor kan de organisatie van ASN Bank zelf relatief klein en overzichtelijk blijven. Zo kunnen we ons volledig focussen op onze duurzame missie.

Tot de Volksbank N.V. behoren de volgende vier merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. Zij delen dezelfde uitgangspunten en gemeenschappelijke waarden. De kern daarvan is: 'mens voor mens': bankieren met de menselijke maat.

Vergunning en toezicht

De Volksbank N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank N.V. om bancaire activiteiten te verrichten. De Volksbank N.V. is bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerd in de hoedanigheid van aanbieder, bemiddelaar en adviseur onder nummer 12000085.

Depositogarantiestelsel

Op spaartegoeden van klanten bij ASN Bank is het wettelijke depositogarantiestelsel van toepassing. Het depositogarantiestelsel garandeert dat particulieren en de meeste ondernemingen hun spaargeld tot € 100.000 per persoon terugkrijgen als een bank in ernstige problemen raakt. Uitgesloten van dekking onder het depositogarantiestelsel zijn financiële ondernemingen en overheden. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat u heeft ondergebracht bij ASN Bank, SNS, RegioBank en BLG Wonen bij elkaar opgeteld. Meer informatie over deze garantieregeling geeft 'De Nederlandsche Bank'.


Medewerkers stellen zich voor


De ASN Bank is meer dan een bedrijf met een kantoor en bankadministratie. Het is vooral een groep betrokken mensen die samenwerken met passie en inzet aan een duurzame wereld én een goede dienstverlening.

Bekijk de video


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap