Inloggen en ondertekenen met QR-code

Wil je inloggen via de website? Dan kun je op de inlogpagina kiezen voor de optie ASN Bank app. Met de scanner van je ASN-app scan je dan een QR-code om in te loggen op je laptop of computer. Makkelijk en snel.

Op de inlogpagina van onze website staat de optie ASN Bank app. Als je daarop klikt, verschijnt er een QR-code. Die code scan je met de QR-scanner in je ASN-app. Heb je zowel een particuliere als zakelijke ASN-betaalrekening? Dan gebruik je de QR-code scanner van je zakelijke app om in te loggen op je zakelijke account. Ook het bevestigen van een wijziging of opdracht in online bankieren is mogelijk met de QR-code. Zoals de instellingen van je ASN Betaalpas.

Zo log je in met de QR-code

1.   Kies voor inloggen met ASN Bank app

Als je op je laptop, computer of tablet wilt inloggen in ASN Online Bankieren, dan zie je 4 manieren van inloggen: ASN Bank app, Wachtwoord, Digipas of Browsercode. Kies voor ASN Bank app.

2. Pak je mobiel en open de QR-code scanner op het inlogscherm

Open de ASN-app. Tik op het icoontje van de QR-code rechts bovenin op je scherm en de camera opent.

Tip: heb je de ASN-app op je tablet staan, dan kan je die ook gebruiken.

3. Scan de QR-code met de app

Scan met je telefoon of tablet de QR-code op het scherm van je laptop of computer.

4. Bevestig op je telefoon en je bent ingelogd!

Controleer of het scherm op je telefoon of tablet aangeeft dat je inlogt in ASN Online Bankieren,, zodat je weet wat je bevestigt. Bevestig daarna met je vingerafdruk, gezichtsherkenning of pincode door op Ondertekenen te tikken. Vervolgens zie je op je laptop of computer dat je nu bent ingelogd, en kun je in ASN Online Bankieren je geldzaken regelen.

Maximumbedragen bij overboekingen

Voor de QR-code geldt een maximumbedrag dat je per dag kunt overboeken. Dit bedrag is gelijk aan het bedrag dat je met de ASN-app kunt overmaken.

, waarmee kunnen we je helpen?