Tekening van een huis met daarachter een vrouw, de zon en een plantje

Groen voordeel

Met geld kun je veel invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties. ASN Bank werkt daarom alleen samen met partners die respect hebben voor mens, dier en natuur. Zoals onze partners van Het Groene Loket en IVN Natuureducatie.

Het grote Groene Dakenplan

Groendaken zijn niet alleen knap, ze dragen actief bij aan het verminderen van hittestress, waterschade en de afnemende biodiversiteit. Met het grote Groene Dakenplan initiatief van Het Groene Loket bundelen organisaties de krachten om Nederland op te roepen ons ongebruikte daklandschap te voorzien van groendaken.
Het grote Groene Dakenplan Logo

Je dak vergroenen met korting?

Groene daken verkoelen, houden water vast, en zijn een fantastische plek voor bijen, vogels en vlinders. Kortom: wij worden blij van groene daken. Jij ook? Deze zomer kan je je dak groen maken met 15% korting via het grote Groene Dakenplan van Het Groene Loket.

Bekijk de actie

ASN Bank is niet aansprakelijk voor de diensten die door haar partners worden uitgevoerd of door deze partijen die derden inschakelen. Check hier alvast de Algemene Voorwaarden van onze van Het Groene Loket.

Tuiny Pakketten

Stel je voor dat we alle tuinen in Nederland wat groener maken. Daarmee gaan we hittestress tegen, kan de bodem weer regenwater opnemen en geven we plant en dier een thuis. Jij kunt daar iets aan doen! Super simpel, met een van de Tuiny kant-en-klaar pakketten vol inheemse planten van IVN Natuureducatie. Vergroen jouw tuin met een Tuiny Bloeipakket, Tuiny Forest, Tuiny Poel of Tuiny Haag.
Kinderen planten een Tuiny Forest

De pakketten:

  • Een kant-en-klaar pakket met 13 inheemse en biologische planten die zorgen voor een lange bloeiboog van het voorjaar tot het najaar.

  • Een inheems bos op tuinformaat met 5 bomen, 5 heesters en een zadenmix.

  • Een Tuiny Haag is een kant-en-klaar pakket met 11 inheemse haagplanten en een bodemverbeteraar.

  • Een kleine tuinpoel van 2 m met een inheemse mix van moeras- en ondergedoken waterplanten en randbeplanting.

Breng jouw tuin tot leven en geef de biodiversiteit een boost.

Bekijk de 4 pakketten

IVN Natuureducatie Logo

Sprinklr Logo

De Tuiny pakketten zijn een samenwerking tussen IVN Natuureducatie, Sprinklr en Cruydt-hoeck met ondersteuning van ASN Bank.

Lees meer over de partners van ASN Bank

Partners in duurzaamheid
Over duurzaamheid bij ASN Bank

, waarmee kunnen we je helpen?