Routebeschrijving

Bezoekadres ASN Bank

ASN Bank
Bezuidenhoutseweg 153
2594 AG Den Haag
Helaas is het ontvangen van klanten en bezoek niet mogelijk.

Routebeschrijving met openbaar vervoer

Vanaf Den Haag centraal station
Vanaf CS is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons pand. Bij de hoofduitgang ga je rechtsaf de Bezuidenhoutseweg op. Na circa 5 minuten kom je langs het Ministerie van Buitenlandse Zaken waar je de Prins Clauslaan oversteekt. Na 500 meter zie je ons gebouw aan je rechterhand.

Routebeschrijving met de auto

Vanuit richting Amsterdam/Rotterdam (A4) en Utrecht (A12)
Rijd in de richting Voorburg/Den Haag. Na het verkeersknooppunt ‘Prins Clausplein’ neem je de Utrechtse Baan richting Den Haag, ‘afrit 2, Centrum’. Bij de verkeerslichten bovenaan de afslag ga je rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten op de kruising Theresiastraat en Prins Clauslaan wederom rechtdoor en bij de derde verkeerslichten sla je rechtsaf. Dit is de Bezuidenhoutseweg, na 500 meter is het gebouw zichtbaar aan de linkerhand.

Vanuit Amsterdam/Leiden/Wassenaar (A44/N44)
Rijd in de richting Den Haag Centrum. Bij de verkeerslichten sla je linksaf richting Voorburg/Leidschendam (Laan van Nieuw Oost-Indie). Hierna neem je de eerste weg rechts. Dit is de Bezuidenhoutseweg, na 500 meter is het gebouw zichtbaar aan de rechterhand.

Parkeren

De gratis parkeerfaciliteit op het terrein van ASN Bank is beperkt. In de directe omgeving van het kantoor kun je parkeren (betaald parkeren tot 14.00 uur).

,
waarmee kunnen we je helpen?