Nu stemmen voor ASN Bank Wereldprijs  

Den Haag • 22 september 2014

We zijn alweer een paar maanden bezig met de ASN Bank Wereldprijs 2014. Er schreven zich maar liefst 140 innovatieve, duurzame projecten in voor de prijs. Via twee zorgvuldige selectierondes is dat aantal teruggebracht tot veertig: tien in elk duurzaam thema.

Stemronde: doet u mee?

Op 22 september is de volgende ronde gestart. Die is heel spannend, want nu kan iedereen stemmen op de veertig projecten. Van elk thema gaan de drie projecten met de meeste stemmen – plus één project met een wildcard van de ASN Bank – door naar de volgende ronde: een pitch voor de jury. De eigenaren van de veertig projecten kregen op twee summerschooldagen advies van experts. Nu is het aan hen om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun initiatief. De stembussen zijn op 22 september geopend. Tot en met 3 oktober om 12.00 uur kunt u uw stem uitbrengen op uw vier favoriete projecten. U heeft één stem per thema.

Vier thema’s, vier stemmen

  • Breng hier uw stem uit.
  • Er kan per ip-adres en e-mailadres één keer gestemd worden per thema. Dat betekent dat u in totaal vier keer mag stemmen.
  • De stemronde eindigt op 3 oktober om 12.00 uur.
  • Bent u lid van Voor de Wereld van morgen? Dat kunt u stemmen door in te loggen en op ‘stem’ te klikken. Bent u geen lid, dan kunt u stemmen door uw e-mailadres in te vullen.
  • Na het stemmen ontvangt u een e-mail met het verzoek uw stem te bevestigen. Vergeet dat niet, want pas dan is uw stem geldig.

Wildcard

De drie projecten met de meeste stemmen per thema gaan door naar de volgende ronde. Daarnaast geeft de ASN Bank per thema één wildcard. Dat betekent dat er zestien projecten doorgaan naar de volgende ronde. Op 11 oktober, tijdens MorgenVandaag maken wij bekend welke projecten dat zijn. Dan zijn ook de projecteigenaars aanwezig om hun project te presenteren.

    Delen op: