Den Haag • 25 janauri 2016

Energiebesparing is goed voor klimaat en portemonnee. Maar hoe neemt u concrete besparingsstappen? De website natuurenmilieu.nl biedt uitkomst. Hier vindt u kleine en grote besparingsmaatregelen. En collectieve inkoopacties voor isolatiewerkzaamheden met een scherpe prijs.

Draagt u uw steentje bij?

In december spraken de wereldleiders in Parijs af dat de temperatuurstijging op aarde beperkt moet blijven tot maximaal twee graden Celsius, liefst anderhalf. Daarvoor zijn ingrijpende maatregelen nodig. Wilt u ook uw steentje bijdragen, dan denkt u misschien aan energiebesparing. Maar waar moet u beginnen? Wat levert de grootste besparing op? En hoe weet u zeker dat u in zee gaat met een bedrijf dat echt duurzaam is?

Natuurenmilieu.nl: onafhankelijk advies

Natuur & Milieu maakt het u gemakkelijk. Op natuurenmilieu.nl ontdekt u snel welke maatregelen het meest opleveren. Natuurenmilieu.nl is objectief en staat boven de partijen. U krijgt gefundeerd, onafhankelijk advies.

Acties en aanbiedingen

Daarnaast biedt natuurenmilieu.nl acties en aanbiedingen. Natuur & Milieu maakt met bedrijven afspraken over prijs en kwaliteit en kan daardoor scherpe prijzen bieden. Bovendien neemt Natuur & Milieu het regelwerk uit handen, zodat u zelf geen offertes meer hoeft op te vragen. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten en leveranciers is gegarandeerd. Stichting Natuur & Milieu controleert de kwaliteit. Wij hebben onderzocht of de producten voldoen aan de duurzaamheidscriteria van de ASN Bank. Er is bij de productie dus geen sprake van bijvoorbeeld slechte arbeidsomstandigheden en milieuvervuiling.

Sommige energiemaatregelen kunt u nu al via natuurenmilieu.nl inkopen. Er komen steeds nieuwe aanbiedingen bij. Soms speciaal voor woningeigenaren, soms voor iedereen, zoals de aanschaf of vervanging van een huishoudelijk apparaat.

Gratis ThermoCard

Kijk voor meer informatie op natuurenmilieu.nl. Daar vraagt u ook de gratis ThermoCard® aan. Die geeft aan of uw muren voldoende zijn geïsoleerd.

Wat doet de ASN Bank?

Wij werken er hard aan om de temperatuurstijging te helpen beperken. De ASN Bank heeft namelijk een ambitieuze klimaatdoelstelling: al onze financieringen en beleggingen moeten in 2030 netto klimaatneutraal zijn.

Delen op: