Den Haag • 07 november 2013

Op 7 november jl. won het ASN Duurzaam Aandelenfonds de Gouden Stier voor het beste beleggingsfonds van Nederland. Diane Griffioen, directeur ASN Beleggingsfondsen: ‘Deze prijs maakt duidelijk dat beleggen op basis van duurzame uitgangspunten niet onder hoeft te doen voor regulier beleggen. Daarom ben ik er heel blij mee, zeker in dit jubileumjaar van het ASN Duurzaam Aandelenfonds.’

Het ASN Duurzaam Aandelenfonds bestaat dit jaar twintig jaar. Het was in 1993 het eerste duurzame aandelenfonds van Nederland.
Lees meer over het ASN Duurzaam Aandelenfonds

Belegger.nl reikte de Gouden Stieren 2013 uit aan de koplopers in de financiële dienstverlening. De redactie van de website bepaalde na uitgebreid onderzoek wie in aanmerking kwamen voor een van de negen Gouden Stieren. Vervolgens koos een vakjury van beleggingsexperts de winnaars.

Wilt u meer weten over de maatschappelijke keuzes en dilemma's achter het ASN Duurzaam Aandelenfonds? Kom dan op 30 november naar de Dag van het ethisch beleggen in Amsterdam, met sprekers als Bas Heijne, Mathijs Bouman en vele anderen.

Groene Stier

Het ASN Duurzaam Mixfonds was genomineerd voor de Groene Stier voor het beste duurzame beleggingsfonds. Vorig jaar won het fonds deze prijs. In 2013 ging de Groene Stier voor het eerst in zes jaar niet naar een ASN-fonds, maar naar Triodos Sustainable Equity Fund. Wij feliciteren de winnaar van harte!

Delen op: