De toekomst van Nelson Mandela cadeau

18 juli 2018 is de honderdste geboortedag van Nelson Mandela. Vanaf 1944 streed hij tegen het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Mandela was de drijvende kracht achter het vreedzame einde van dit regime. Hij werd in 1994 de eerste gekozen president van de Republiek Zuid-Afrika.

ASN Bank tegen apartheid

Vanaf de jaren zeventig ontstond in Nederland een grote solidariteitsbeweging met de strijd tegen apartheid. Ook ASN Bank maakte daarvan deel uit. Wij steunden die beweging financieel. En als eerste Nederlandse bank investeerden wij het spaargeld van onze klanten niet in Zuid-Afrika en in ondernemingen die daar actief waren.

Prachtig bewaarnummer

Ter gelegenheid van het overlijden van Mandela in december 2013 maakten wij De toekomst van Nelson Mandela van ZAM Magazine mede mogelijk. Dit prachtige bewaarnummer bevat bijdragen van vele bekende Nederlanders. Met als thema: herdenken wordt vooruitzien voor wie wil bouwen aan een wereld van gelijkwaardigheid.

Cadeau voor jou!

Gratis bewaarnummer niet meer aan te vragen

De belangstelling voor het ZAM Magazine over Mandela is zo groot, dat alle exemplaren inmiddels zijn verzonden. Je kunt wel het ZAM Magazine online lezen.