Jeroen Loots - Klimaatomdenker

Breng jouw organisatie in beweging
“C02-impact speelt een steeds grotere rol bij keuzes binnen de financiële sector. Hoe zorg je als financiële instelling dat het klimaatakkoord van Parijs wordt gehaald? Hoe draag je als organisatie bij aan de transitie naar een zero carbon samenleving? Dat begint met ambitie en daadkracht, want zonder dwarsliggers geen spoor.”


Wie is Jeroen Loots?

Jeroens belangstelling voor de natuur komt van huis uit. Zijn opa was groenten- en fruitteler en spoot, zoals dat toen gebruikelijk was, met pesticiden. Het leerde Jeroen om kritisch te denken en daagde hem uit om oud en vertrouwd in te ruilen voor nieuw en onbekend. Hij weet hoe je patronen en taboes doorbreekt om positieve resultaten te bereiken.

Jeroen is dagelijks bezig om de klimaatimpact in organisaties te meten, bespreekbaar te maken en te reduceren. Hij bracht ASN Bank en haar beleggingsfondsen daarmee versneld naar het bereiken van klimaatneutraliteit. Vol passie weet hij te vertellen waarom het urgent is dat we sámen de wereld beter maken. Op zijn eigen manier brengt hij “we zouden eigenlijk moeten veranderen” naar “we zijn ermee aan de slag”.

Voor wie?

Verandering is nodig! Maar hoe zet je de eerste stap? Jeroen laat je op eigenzinnige en constructieve manier anders naar de klimaatproblematiek kijken.

Misschien ken je Jeroen van:

   Jeroen is beschikbaar voor:

   • Lezingen voor een publiek dat tegen een stootje kan
   • Paneldiscussies
   • Interviews
   • Workshops

    Wil je in contact komen met Jeroen?

    Neem dan contact op met een van onze communicatieadviseurs: Sanne Stadler of Britt Enthoven.

    Download hier de pdf

    ,
    waarmee kunnen we je helpen?