Voorwaarden ASN Sparen Zakelijk veranderen

Den Haag • 11 augustus 2016

Plaats hier de introtekst content.Per 1 oktober passen we de voorwaarden van de rekening ASN Sparen Zakelijk aan. De verandering houdt in dat het spaarsaldo waarover de klant rente ontvangt, wordt beperkt tot een maximum van € 2,5 miljoen. Dit was € 5 miljoen.

Wij zien ons helaas genoodzaakt deze verlaging door te voeren onder druk van het lage algemene renteniveau. Lees meer over de achtergronden van onze spaarrente.

Wat betekent dit voor de klant?

Aan klanten met een hoger saldo dan € 2,5 miljoen op ASN Sparen Zakelijk, vergoeden wij per 1 oktober 2016 geen rente meer over het saldo boven deze grens. Dit saldo kan wel op de rekening blijven staan. Klanten met een spaarsaldo van minder dan € 2,5 miljoen merken niets van de verandering.

Voorwaarden worden aangepast

Deze verandering betekent dat de voorwaarden van de rekening ASN Sparen Zakelijk per 1 oktober 2016 worden aangepast. Behalve de nieuwe grens van € 2,5 miljoen voor de rentevergoeding verandert er niets.

Klanten die het niet eens zijn met de verandering, kunnen hun rekening opzeggen voordat de nieuwe voorwaarden ingaan, dus voor 1 oktober 2016. Voor klanten die niet opzeggen, gelden per 1 oktober 2016 de nieuwe voorwaarden.

Vragen?

Heeft u vragen, dan helpen wij u graag. U kunt de ASN Klantenservice bellen via 0800 – 03 80 (gratis, maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur), of mailen naar informatie@asnbank.nl.

Delen op: