Den Haag • 30 september 2016

Vorige week vrijdag sloot de inschrijfperiode voor de ASN Bank Wereldprijs 2016. Tussen 1 augustus en 23 september hebben in totaal 330 ondernemende mensen hun innovatieve project ingeschreven. Een recordaantal!

Top 50
Afgelopen week is het projectteam druk bezig geweest om uit alle inzendingen een top tien per thema te selecteren. Alle projecten die doorgaan naar de volgende ronde voldoen aan de duurzaamheidscriteria van de ASN Bank. Benieuwd welke projecten door zijn? In deze blog op Voordewereldvanmorgen.nl staan ze allemaal op een rijtje.

Succesvolle springplank
De ASN Bank Wereldprijs is voor veel duurzame ondernemers een succesvolle springplank geweest. Afgelopen week wonnen de dames achter Yoni de eerste prijs tijdens de MKB Innovatie Top 100. Het katoenen tampon- en maandverbandmerk was een van de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs in 2014. Ook Fairphone, een winnend wereldprijsproject in 2011, sleepte eind september een mooie prijs in de wacht: Lovie award. Een prijs voor het meest unieke idee of project in de wereld van internet.

Wat is de ASN Bank Wereldprijs?
De ASN Bank gelooft dat vernieuwing uit de samenleving komt. Daarom organiseren we sinds 2009 de ASN Bank Wereldprijs. Met deze prijs helpen we kansrijke projecten te groeien. Deelnemers maken kans op een traject met coaching, training en publiciteit. Wie doordringt tot de finale kan een geldbedrag van 5.000 tot 20.000 euro winnen. Ook is er een publieksprijs van maximaal 5.000 euro.

Meer weten over de Wereldprijs? Ga naar https://www.voordewereldvanmorgen.nl/wereldprijs

Delen op: