Den Haag • 22 oktober 2018

Het najaar is de tijd van de beleggingsprijzen. ASN Bank is dit jaar genomineerd voor twee mooie prijzen op het gebied van beleggen: de Cashcow Award en de Gouden Stier.

Cashcow Award

Wij zijn genomineerd voor de Cashcow Award in de categorie Beste Aanbieder Duurzame Producten. Deze prijs laat zien welke bank volgens particuliere beleggers de beste duurzame producten aanbiedt, zoals beleggingsfondsen. De Cashcow Awards worden georganiseerd door TRIPLE i, een multimediabedrijf dat zich richt op particuliere en professionele beleggers.

Vind jij dat ASN Bank deze prijs verdient? Breng je stem dan uit voor 2 november 2018, 12.00 uur. Dankjewel! De winnaars worden op 9 november bekendgemaakt.

Stem op ASN Bank voor de Cashcow Award

IEX Gouden Stier

Het ASN Duurzaam Aandelenfonds is genomineerd voor de IEX Gouden Stier voor het beste duurzame beleggingsfonds. Deze prijs hebben we al vaker gewonnen, met verschillende ASN Beleggingsfondsen. De jury bepaalt op 8 november de winnaars.

Lees meer over het ASN Duurzaam Aandelenfonds

De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

IEX Gouden Stier is onderdeel van IEXMedia B.V., dat zich richt op beleggers in Nederland. De IEX Gouden Stier-Beste Keuze is een onafhankelijk keurmerk en geeft beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

Waarom koeien en stieren?

In onze prijzenkast staat inmiddels een kleine veestapel. Maar waarom zijn beleggingsprijzen zo vaak stieren en koeien? Als beleggers veel vertrouwen in de markt hebben en denken dat de koersen blijven stijgen, wordt dat een bull market ofwel stierenmarkt genoemd. Het tegenovergestelde is een bear market (berenmarkt): dan verwachten beleggers dat de koersen dalen. De verklaring voor deze termen is waarschijnlijk dat de stier aanvalt door zijn horens de lucht in te steken, terwijl de beer met zijn klauwen naar beneden slaat.

    Delen op: