Maandag 4 april 2022

ASN Bank is genomineerd voor de Cash Publieksprijs 2022 van de Cashcow Awards. Deze prijs wordt uitgereikt aan de beste aanbieder in beleggingsproducten. Uit het Groot Beleggersonderzoek van Cashcow zijn samen met ASN Bank vier andere genomineerden gekomen, waarop je kunt stemmen.

We hopen deze prijs dit jaar in ontvangst te mogen nemen en daarvoor hebben we jouw stem nodig. Je kunt je stem uitbrengen voor 16 april, 12.00 uur. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de online BeleggersFair kennis Update op 22 april.

Duurzaam beleggen voor iedereen

Directeur Arie Koornneef voelt zich vereerd met de nominatie: ‘Het is ons doel om duurzaam beleggen zo toegankelijk mogelijk te maken, met optimaal rendement voor de belegger en voor de wereld. Dit doen we met handige video’s, webinars en online tools over bijvoorbeeld hoe je een beleggingsfonds kiest dat goed bij je past. Deze nominatie is voor ons een bevestiging dat de interesse voor duurzaam beleggen toeneemt, en we zien het als waardering voor onze inzet om hier uitleg over te geven. Hoe meer mensen duurzaam beleggen des te groter de duurzame impact die we met elkaar maken.’

Over de Cashcow Awards

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull, worden dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Naast de Cash Publieksprijs worden er nog prijzen uitgereikt voor de beste vermogensbeheerder, meest innovatieve aanbieder en de beste ETF-aanbieder.

Delen op: