Nieuw: de ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen

Den Haag • 13 november 2018

ASN Bank biedt een hypotheek waarmee woningeigenaars hun huis kunnen verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed voor de portemonnee.

Wie een huis koopt of zijn hypotheek oversluit, kan nu bij ASN Bank terecht voor de ASN Hypotheek. En wie dan ook zijn huis gaat verduurzamen, kan meteen ASN Duurzaam Wonen afsluiten. Daarmee leent de woningeigenaar – tegen een lage rente – geld voor energiebesparende voorzieningen.

Waarom introduceren we de ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen?

Directeur Arie Koornneef: ‘Nederland heeft in het Klimaatakkoord afgesproken de uitstoot van broeikasgassen in 2030 met 49% te verminderen ten opzichte van 1990. Onze huizen leveren een onmisbare bijdrage aan die vermindering, want in onze woning verbruiken we veel energie. Met ASN Duurzaam Wonen maken we het verduurzamen van de woning voor zoveel mogelijk woningeigenaars toegankelijk en betaalbaar. En wie ASN Duurzaam Wonen afsluit, belonen we onder voorwaarden met een rentekorting op zijn ASN Hypotheek.’

Informatie en voorwaarden van de ASN Hypotheek

Energiebesparende voorzieningen

ASN Duurzaam Wonen geldt voor de energiebesparende voorzieningen die in de Tijdelijke regeling hypothecair krediet (TRHK) van de overheid staan op het moment dat ASN Duurzaam Wonen wordt afgesloten. Bijvoorbeeld betere isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer en ramen of zonnepanelen. Kijk hier welke voorzieningen er nu onder de TRHK vallen.

    Delen op: