Den Haag • 31 juli 2017

Crowdfunders financierden de eerlijke koffie van Moyee Coffee massaal. Het streefbedrag van 250.000 euro werd al binnen 48 uur gehaald. Moyee Coffee kan met de opbrengst van de crowdfunding de oogst van dit seizoen kopen: 40.000 kilo premium arabicabonen.

‘Daarmee maken we 5 miljoen kopjes koffie van ’s werelds eerste FairChain-koffie mogelijk, geproduceerd door tweehonderd Ethiopische boeren, en gebrand en verpakt door Ethiopiërs zelf.’ zegt ondernemer Guido van Staveren.

Moyee-coffee

ASN Bank helpt duurzame ondernemers te groeien via haar platform Voor de Wereld van Morgen. Daar faciliteert de bank, in samenwerking met Oneplanetcrowd, crowdfundingcampagnes voor ondernemingen die voldoen aan de duurzaamheidscriteria van ASN Bank.

Duurzame ondernemers kunnen hun kans grijpen

Na deze succesvolle eerste campagne van dit jaar gaat ASN Bank door met het stimuleren van ontwikkeling bij duurzame ondernemers. In juni presenteert de volgende onderneming haar crowdfundingcampagne op Voor de Wereld van Morgen. Duurzame ondernemers die ook in aanmerking willen komen voor een crowdfundingcampagne, kunnen zich aanmelden. Meer informatie over het aanmelden staat op https://www.voordewereldvanmorgen.nl/crowdfunding-aanmelden.

Verbinden van behoeften

Het succes van de Moyee Coffee-campagne laat zien dat de achterban van ASN Bank – klanten en fans – graag duurzame ondernemingen verder helpt. De bank biedt de campagne aan in samenwerking met crowdfundingplatform Oneplanetcrowd en adviesbureau Douw&Koren. Zo zet ASN Bank de kracht van ondernemers in om Nederland te verduurzamen.

Contactpersoon

Contactpersoon pers Britt voorheen Suzy

Delen op: