Den Haag • 27 mei 2016

Een aantal crowdfunding-projecten heeft nog niet zijn doel- of streefbedrag gehaald. Helpt u ze de eindstreep over? U heeft nog tot 1 juni 2016 de tijd om te investeren in uw favoriete project.

Sweet Heroes

Sweet Heroes poppen worden in Nepal milieuvriendelijk geproduceerd, onder goede arbeidsomstandigheden. Op deze pop kan eindeloos getekend worden, want u wast hem in de wasmachine zo weer wit. Investeer in duurzaam speelgoed van Sweet Heroes.

Het doelbedrag van Sweet Heroes is € 12.500.

Sprinklr

Sprinklr wil de grijze steden in Nederland weer groen maken. Helpt u mee? Investeer in een plantenbox voor uw huis of balkon. De bijbehorende app zorgt ervoor dat uw planten nooit meer verdorren.

Het streefbedrag van Sprinklr is € 20.000.

KantoorKaravaan

Rustig en ongestoord werken in de natuur? KantoorKaravaan biedt flex- of vergaderplekken midden in de natuur, voorzien van wifi en een koffiemachine. Fantastisch om tot inspiratie, creativiteit en ontmoeting te komen. Investeer in de KantoorKaravaan.

Het doelbedrag van KantoorKaravaan is € 15.000.

Chef Het Samen

Leer kids hoe cool koken met groente is. Door tijdgebrek of het ontbreken van kennis over gezonde voeding, eet slechts 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente. Doe mee met de groenterevolutie! Investeer in het groentekookboek voor kinderen van Chef Het Samen.

Het streefbedrag van Chef Het Samen is € 20.000.

De VoorleesExpress

Vindt u ook dat ieder kind voorgelezen moet worden? Eén op de vier Nederlandse kinderen verlaat de basisschool met een taalachterstand. VoorleesExpress zegt: geen kind zonder voorlezen. Daarom wil zij landelijk uitbreiden en nóg meer vrijwilligers laten voorlezen in Nederland. Maak taalachterstand verleden tijd en investeer in de VoorleesExpress.
Het streefbedrag van de VoorleesExpress is € 50.000.

Crowdfunding VDWVM is een samenwerking tussen het online platform van de ASN Bank, Voor De Wereld Van Morgen, en crowdfunding platform Oneplanetcrowd. De zes deelnemende projecten voldoen allemaal aan de duurzaamheidscriteria van de ASN Bank. De ASN Bank is financieel geen partij.

Lees alles over Crowdfunding Voor De Wereld Van Morgen.

Delen op: