31 mei 2021

Per 1 augustus 2021 kost het aanhouden van de ASN Bankrekening € 2,20 per maand (was € 1,90). Dat is € 26,40 per jaar. De kosten voor een extra betaalpas worden € 1,80 per maand (was € 1,50).

Voor dit bedrag profiteer je van duurzaam betaalgemak. Compleet met ASN Betaalpas en online bankieren op je telefoon of laptop. En daar profiteert de planeet ook van. Want geld op een rekening bij ASN Bank draagt altijd automatisch bij aan een betere wereld voor mens, dier en natuur. Dus zonder iets te doen, doe je een hoop goeds.

Lees meer over de ASN Bankrekening

Waarom stijgen de kosten?

Met de ASN Bankrekening heb je een betaalrekening waarmee je goed en veilig kunt bankieren. Om te zorgen dat de rekening aan alle wettelijke eisen blijft voldoen, je bij ons veilig kan betalen en gebruik kan maken van nieuwe ontwikkelingen, moeten wij de kosten soms verhogen. De afgelopen tijd hebben wij bijvoorbeeld geïnvesteerd in de online omgeving en verbeteringen op het gebied van veiligheid. Als je inlogt via de website, kun je steeds meer gebruik maken van nieuwe schermen en mogelijkheden. Je hebt nu ook de beschikking over nieuwe inlogmiddelen, zoals de QR-code die je scant met onze mobiel bankieren app, en een browsercode die je zelf kiest.

Ben je het niet eens met de kostenstijging?

We hopen natuurlijk dat je je ASN Bankrekening blijft gebruiken. Want met je ASN Bankrekening laat je zien dat je bankiert met oog voor mens, dier en natuur. Wil je de rekening toch opzeggen? Als je dat voor 1 augustus 2021 doet, betaal je de hogere kosten niet. In ASN Online Bankieren lees je hoe je dat doet: klik onder Instellingen op Rekeningen en vervolgens op Opheffen rekening. De rekening is dagelijks opzegbaar.

Meer informatie

Heb je vragen over de kosten of over de ASN Bankrekening? Bel dan gerust de ASN Klantenservice op 070 – 35 69 335. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar informatie@asnbank.nl

Delen op: