Den Haag • 08 april 2016

Via Crowdfunding VDWVM kunt u nu investeren in zes speciaal geselecteerde projecten. Kies uw favoriete project en help de ondernemer aan zijn doelbedrag. Met uw steun, helpt u deze projecten om hun plannen voor een betere wereld waar te maken.

Chef Het Samen

Met Chef Het Samen laten kinderen zien hoe cool het is om met groente te koken. Geen cupcakes of taart, maar serieuze gerechten met groente in de hoofdrol. Chef Het Samen met Tomaat is de eerste in een serie groentekookboeken door en voor kinderen. Investeerders ontvangen als eerste een exemplaar van Chef Het Samen met Tomaat.

Doelbedrag: € 10.000,-

KantoorKaravaan

KantoorKaravaan bouwt vintage caravans duurzaam om tot moderne off-grid werkunits op zonne-energie. Een werkplek midden in de natuur, voorzien van wifi en een koffiemachine. Fantastisch om tot inspiratie, creativiteit en ontmoeting te komen. Stressverlagend, productieverhogend en vooral heel erg fijn om in te werken.

Doelbedrag: € 15.000,-

De KarTent

De KarTent is een 100% kartonnen tent die al voor festival bezoekers klaar staat. KarTent produceert de tent voor veel minder CO2 dan een normale tent en is achteraf volledig te recyclen. De tent heeft ook extra features. Zo is deze te bedrukken met een sponsortekst of zelf te versieren. Ook kun je er langer in uit blijven slapen omdat hij donker en koel blijft.

Doelbedrag: € 25.000,-

Sweet Heroes

Sweet Heroes zijn zachte knuffelpoppen waar je zelf op kunt tekenen. Je kunt ze steeds veranderen, want na een wasbeurt zijn ze weer wit. De poppen van ecologisch katoen worden fairtrade geproduceerd in Nepal. Daarmee helpt Stichting My World mensen in Nepal aan een inkomen. Sweet Heroes wil haar collectie uitbreiden met knuffels in groot formaat. Speciaal voor kinderen in opvanglocaties, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

Doelbedrag: € 12.500,-

Sprinklr

Nooit meer verdorde planten weggooien, niks meer verzuipen. Met Sprinklr kan iedereen zijn thuis omtoveren tot een groene oase. Ook als je geen groene vingers hebt. Een seizoensbox vol duurzaam gekweekte planten en begeleiding via de handige app van Sprinklr geeft iedereen het vertrouwen dat het kan. Doel van de crowdfunding van Sprinklr is om de eerste tweehonderd boxen in Utrecht en Amsterdam te kunnen verspreiden.

Doelbedrag: € 10.000,-

De VoorleesExpress

Met voorleespakketten biedt De VoorleesExpress particulieren en organisaties een laagdrempelige manier om kinderen met een taalachterstand voor te lezen. Met het materiaal kunnen vrijwilligers via bibliotheken en scholen aan de slag bij gezinnen thuis. Ook wordt de logistiek en ondersteuning opgezet en gaat VoorleesExpress samenwerkingen met landelijke partners aan. Daarbij wil De VoorleesExpress online tools, e-learning en een communicatieplatform inzetten.

Doelbedrag: € 25.000,-

Crowdfunding VDWVM

Meer dan 125 projecten schreven zich via voordewereldvanmorgen.nl in voor Crowdfunding VDWVM. Dit is een samenwerking tussen VDWVM – het platform van de ASN Bank - en het crowdfunding platform Oneplanetcrowd. Oneplanetcrowd beoordeelde de businessplannen en biedt expertise, techniek en begeleiding. De ASN Bank heeft de duurzame criteria bepaald waar de projecten aan moeten voldoen. De crowdfundingcampagnes duren maximaal negen weken.

Kijk hier voor meer informatie

Delen op: