Den Haag • 01 augustus 2016

Voordewereldvanmorgen.nl, het platform voor slimme ideeën voor een betere wereld, organiseert voor de negende keer de ASN Bank Wereldprijs. Van 1 augustus tot en met 23 september 2016 kunnen ondernemende mensen met innovatieve ideeën hun project inschrijven.

Wat is de ASN Bank Wereldprijs?

De ASN Bank gelooft dat vernieuwing uit de samenleving komt. Daarom organiseren we sinds 2009 de ASN Bank Wereldprijs. Met deze prijs helpen we kansrijke projecten te groeien. Projecten van ondernemende mensen met ideeën die maatschappelijke problemen oplossen. Initiatiefnemers met idealisme, maar ook een gezonde dosis realiteitszin.

De ideeën moeten vallen in een van de volgende vijf thema’s:

  • duurzame energie, natuur en milieu;
  • eerlijke handel, eerlijke mode en eerlijke voeding;
  • kinderrechten en onderwijs;
  • veiligheid en sociale cohesie;
  • zorg en welzijn.

Het traject

Deelnemers maken kans op een traject met coaching, training en een publieke presentatie. Wie doordringt tot de finale kan een geldbedrag van 5.000 tot 20.000 euro winnen. Ook is er een publieksprijs van maximaal 5.000 euro.

Meer over de prijzen en het traject leest u in de voorwaarden van de ASN Bank Wereldprijs 2016.

Vlijmscherp businessplan

Wat kan de ASN Bank Wereldprijs betekenen voor een project? Merel Rumping van LegBank, een van de winnaars uit 2015, vertelt: ‘Meedoen aan de ASN Bank Wereldprijs 2015 heeft LegBank geholpen zijn propositie nóg scherper te krijgen. Daarnaast was het waardevol om zoveel gelijkgestemden te ontmoeten en om met een coach te sparren!’

Nu inschrijven

Initiatiefnemers kunnen hun project tot en met 23 september 2016 inschrijven op voordewereldvanmorgen.nl. De voorwaarden voor deelname leest u ook op de website.
Contactpersoon

Delen op: