Het sinterklaasdilemma van Roland Duong

Den Haag • 26 mei 2016

Roland Duong is journalist en programmamaker, hij werkte onder andere mee aan Keuringsdienst van Waarde en De Klerewereld. Zijn motivatie? Misstanden aankaarten, inzicht geven in de waarheid en de rol van de journalistiek inzetten voor een eerlijke maatschappij.

In zijn blog beschrijft hij hoe moeilijk het soms is om de juiste keuze te maken. Iedere (groot)ouder zal zijn ‘sinterklaasdilemma’ herkennen: “opvoeden met de leugen, of de waarheid vertellen zodat het feest voor haar is verpest..”.

ASN Live over de invloed van geld

Roland Duong is een van de sprekers bij ASN Live op 8 juni in Amersfoort. We praten daar over de invloed van geld. Geld kan de wereld veranderen. Maar wat gebeurt er met geld dat u spaart, belegt of investeert? Hoeveel invloed heeft u daarop? En wat leidt tot meer resultaat: beleggen in een grote duurzame onderneming of het crowdfunden van een kleine voorloper? We praten hierover met deskundigen en mensen uit de praktijk, en ook graag met u.

Bent u erbij?

ASN Live Amersfoort is voor iedereen. Neemt u gerust vrienden, familie of bekenden mee. Het programma is van 18.45 tot en met 20.30. Vanaf 17.30 bent u welkom om wat te eten en drinken. Meld u aan op www.morgen-vandaag.nl. Hier kunt u ook het complete programma bekijken.

Of kijk online mee

Is Amersfoort voor u uit de buurt? U kunt de avond online volgen via Facebook en Twitter van de ASN Bank. Daar vindt u op 8 juni om 19.00u een link naar de video van ASN Live.

Delen op: