Duurzaamste bedrijven ter wereld bij ASN Live

Den Haag • 14 juni 2016

Interface en Unilever hebben een plek bemachtigd in de top 3 van de 2016 Sustainability Leaders. Unilever staat op nummer 1 en Interface op nummer 3. Vertegenwoordigers van beide Nederlandse ondernemingen waren eerder te gast bij ASN Live. Daar praatten zij mee over de invloed van ondernemingen op de duurzame toekomst.

Duurzame leiders aan tafel bij ASN Live

Woensdag 8 juni was Geanne van Arkel, Head of Sustainable Development bij tapijtfabrikant Interface, te gast bij ASN Live Amersfoort. Zij sprak over de invloed van geld en de duurzame keuzes die zowel bedrijven als consumenten kunnen maken.

In september 2015 was Anniek Mauser, directeur duurzaamheid van Unilever, aanwezig bij ASN Live Almere. Daar vertelde zij hoe Unilever bijdraagt aan de verduurzaming van de voedselproductie wereldwijd.

Sustainability Leaders

De Sustainability Leaders-lijst bevat ondernemingen die duurzaamheid in hun bedrijfsstrategie opnemen . Globescan, SustainAbility en Sustainable Brands voeren het onderzoek uit. Jaarlijks werken zo’n negenhonderd experts uit 84 landen mee. Zij beantwoorden vragen over de nieuwste ontwikkelingen die zij waarnemen op het gebied van duurzaamheid.

Delen op: